Arama sonuçları: *

• Users: FuyuArashi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Public IP adresim değişmiyor

Merhaba, geçtiğimiz günlerde Tenda V12 satın aldım ve şu anda bu modemi kullanıyorum. Fakat ne yaparsam yapayım IP adresim değişmiyor. Eskiden TTNET'in bir modemini kullanıyordum ve her modemi resetlediğimde public IP adresim değişiyordu. Fakat ne yaptıysam Tenda da IP adresimi değiştiremedim...
  2. F

R5 5600 Soğutucu önerisi

Herkese selam arkadaşlar ince hesaptan alamadığım R5 5600'ü bugün N11'den alıyorum. Duyduğum ve öğrendiğim kadarıyla stok soğutucusu yetmiyormuş. Açtığım konulara da aynı şey söylendi. Bugün bütçemi güzelce arttırdım ve sizlerden soğutucu önerisi istemek istiyorum kasamın görselini buraya...
  3. F

bizdehesapli.com güvenilir mi?

https://www.bizdehesapli.com/amd-ryzen-5-5600-6-core-3-50-4-40ghz-35mb-cache-65w-wraith-stealth-fan-am4-soket-box-kutulu-grafik-kart-yok-fan-var-urun-RYZEN-5-5600?ref=akakce&v=1.95 Bu işlemciyi alacağım fakat beğenmezsem veya uyumlu olmazsa iade etme şansım vb var mı yok mu bilmiyorum site de...
  4. F

R5 5600 ile sorun yaşar mıyım?

Önceden GTX 1650 Super kullanıyordum ve RTX 2060 Super'e geçiş yaptım. Bir de işlemcim olan R5 2600'ü R5 5600'a yükseltmek istiyorum. Fakat PSU'nun yeterli olup olmamasından şüpheleniyorum o yüzden sizden yardım istemek istedim Anakart modelim CPU-Z'de göründüğü gibi B450M Pro- M.2 Max. Ram...
  5. F

Fiyat Performans M2 SSD önerisi gerekiyor

Şu anki M.2 SSD değerlerim bu şekilde, gerçekten ölmüş durumda. Kullandığım model: Kingston SA400M8240G. Aşırı fazla bir bütçem yok o yüzden güzel ve minimum 500 GB / 480 GB olacak şekilde öneride bulunabilir misiniz? Anakart modelim: B450M Pro- M.2 Max. Ekran kartım: RTX 2060 SUPER İşlemcim...
Geri