Arama sonuçları: *

• Users: YONEXTRE
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YONEXTRE

ASUS TUFF RTX 3080 Tİ

öncelikle selamlar arkadaşlar ekran kartımda bir problem yaşıyorum hiç bir oyunda böyle olmaz'ken sadece steamde oyun içinden internete girince bir süre sonra siyah ekran geliyor ve ancak reset atınca düzeliyor sizce sorun nedir?
  2. YONEXTRE

Rx 9070 xt mi? rtx 5070 ti mi?

Arkadaşlar 2 ekran kartı arasında kaldım amd ekran kartlarında sıkıntılar ve soğutma problemleri varmış ve 2 ekran kartı arasında kaldım hangisini almalıyım ve hangi marka modele bakmam lazım bilgilendirirseniz sevinirim.
  3. YONEXTRE

R7 5800x3D ISINMA PROBLEMİ

Öncelikle selamlar arkadaşlar bir sorunum var işlemcim aşırı ısınıyor termal macun kaç kere değiştirdim ama olmadı 2 marka değiştirdim color master ve MX-6 termal macun ama yine aynı sorunu yaşıyorum bulmak için tamire verdim bilgisayarcı diyor ki işlemcinde yanık yok anakart yuvasında birazcık...
  4. YONEXTRE

Asus ROG Strix B650 hangi modeli daha iyi ve hangi ramleri almam gerekir

arkadaşlar ddr4'ten ddr5 geçicem işlemci olarak ryzen 7 7800x3D düşünüyorum ama anakarta kararsız kaldım ve ram uyumluluğu bi problem yaşarım diye korkuyorum Asus ROG Strix B650E-E Gaming WiFi yada Asus ROG Strix B650E-F Gaming WiFi ram sınırı 6400 (OC) hem anakart hemde ram...
  5. YONEXTRE

Çözüldü✓ Bios'ta M2 görünmüyor format atmalımıyım?

Bilgisayarı açınca masaüstüne kadar siyah ekran veriyor dp ile takılı bu yüzden güvenli mod ve bios'a giremiyorum tahminimce windows yüklü olduğu m2 göremiyor acaba format atsam düzelir mi? çünkü bir kez daha format attım düzelmemişti yardımcı olursanız sevinirim. ROG STRIX B550-F GAMING WIFI...
  6. YONEXTRE

Corsair hx1200 ve extra uzatma kablosu

Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var bana yardımcı olun ben psu corsair hx1200 aldım birde buna uzatma kablosu aldım ama watt değeri 1000 diyor link vericem acaba taksam bir sorun olur mu yoksa bana bilgi verin. Ürün linki ...
  7. YONEXTRE

Dying light 2 oyundan atma sorunu

Dying light 2 girince steam'den oyundan atıyor oyuna giriyorsun 4 dk geçiyor sonra atıyor sorun nedir acaba? birde bir oyun alıcam Watch_Dogs2 Gold Edition Satın Alın bunu alınca tüm dlc'leri veriyor mu? Season pass tüm dlc'leri veriliyor demek mi oluyor?
  8. YONEXTRE

Corsair 850 watt power

arkadaşlar ben corsair 7000D alcam tahmini ve 5000D den örnek alarak 3 tane 140mm 14 tane 120mm fana 850 watt yeter mi? sizce sistemimi söylim siz karar verin. ekran kartı : RTX 3080 ti işlemci : AMD RYZEN 7 5800X3D RAM : CORSAİR 4X4 8 GB 3600 MHZ RAM ANAKART...
  9. YONEXTRE

Asus tuff rtx 3080 ti

Selam arkadaşlar direk konuya girim bende asus tuff rtx 3080 ti var işlemcim ryzen 7 5800x3d var ekran kartımı yeni 2'ci elden aldım alır almaz bilgisayara takıp açtım ama masaüstüne kadar karanlık siyah gidiyor masaüstüne açılma sesi gelince displayport bağlandı çıkıyor acaba bu corsair 850...
  10. YONEXTRE

asus tuff gaming rtx 3080 ti

asus tuff gaming rtx 3080 ti aldım 2 inci el kasama taktım güvenli moddan ekran kartı güncellemesi eskisini silip yenisini yüklicektim ama güvenli moda girmiyor shift + yeniden başlat diyince ekran gidip geliyor sonra siyah ekranda kalıyor öyle kalıyor reset atınca masaüstüne dönüyor güvenli...
  11. YONEXTRE

NVDİA VE AMD arasında kaldım

Öncelikle selam Ben 360 Hz monitör alacağım Asus ROG Swift PG259QNR Monitör Ekran kartı ise RX 6900 XT düşünüyorum ama ekranın özellikler NVIDIA özellikleri var ne yapmam Lazım Ekran ÖzellikleriNVIDIA G-SyncHDR (High Dynamic Range)HDR10Mavi Işık Filtresi (Blue Light Filter)Titreşimi Azaltma...
  12. YONEXTRE

Chrome Google sayfası yanıt vermiyor hatası

vidio izlemeye giriyorum sosyal medyada takılınca 15 20 dk sonra sekme açınca yanıt vermiyor 2 inci sekme açınca yine yanıt vermiyor sayfayı tamamen kapatıp tekrar açınca açılıyor
  13. YONEXTRE

Aşırı işlemci ısınması

yeni aldığım ryzen 7 5800x3D aşırı ısınıyor aldığım termal macun bile etki az ediyor wolt ayarını nasıl düşürebilirim düşürsem etki eder mi? yorumlarınızı bekliyorum
  14. YONEXTRE

asus rog strıx b550-f gaming(wi-fi)

asus rog strıx b550-f gaming(wi-fi) anakart var bende boot ışığı yanıyor acaba sorun nedir 1683476647 1683476674 cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
  15. YONEXTRE

işlemci termal macunu

sıvı soğutmam var 3'lü termal macun alıcam hangi macunu önerirsiniz bana acaba işlemcim ryzen 5 5600x sizden öneri bekliyorum
  16. YONEXTRE

Çözüldü✓ monster aryond a27 v1.1 Güncelleme

beyler bunun monster web sitesine girdim ama güncelleme yapamadım biri ilgilensin benle lütfen
  17. YONEXTRE

monster aryond a27 v1.1 driver bulamıyorum

monster aryond a27 v1.1 driver bulamıyorumda acaba nasıl nerden bulucam biri bakabilir mi acaba ve win 11 pro kullanıyorum
  18. YONEXTRE

Çözüldü✓ monster aryond a27 v1.1 güncellemesi

bi sorunum var yardım ederseniz sevinirim monster aryond a27 v1.1 menü kısmında bazı yerler kitli nasıl açıcam
  19. YONEXTRE

asus tuf a520m-plus mhz sorunu

arkadaşlar bende asus tuf a520m-plus anakart var 2x 8gb ram var 3600 mhz ama ankart biosa girince bir türlü yapamıyorum 2666 sabit kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Geri