Arama sonuçları: *

• Users: Memoli33
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

YKS Tercih Döneminde Yardıma İhtiyacım Var

Merhaba arkadaşlar ben bu sene havacılık lisesinden mezun oldum ve üniversite sınavından ortalama bi puan ve sıralama aldım üniversitemi istanbulda Uçak teknolojisi seçmeyi düşünüyorum ama puanımın yettiği üniversitelerin ya bazısı çok uzak yada üniversite yorumları çok kötü,sizden ricam...
  2. M

Müzik kaydı için 900 TL'ye kadar mikrofon önerisi

2. el de olabilir uygun olsun güzel olsun amatör müzik yapmak istiyorum.
  3. M

Steam şikayet ettiğim kişi ile bilgilerimi paylaşırmı?

Bi anlık sinir ile birini şikayet ettim açıklama felan yazdım gönderdim ama sonradan aramız bozulur diye bi pişman oldum acaba bilgilerim ona gidermi yada iptal edebilirmiyim?
  4. M

5400 tl monitör önerisi

Benim buldfugum bi kaç tane var siz daha iyi biliyorsanız söyleyin. Bu arada 27 inç istiyorum sorun olmazsa eğer. Çok fark yoksa ucuz olsun yani lg 27 inç ile en iyi arasında fark yoksa onuda belirtin lütfen bu iyi ama bunla arasıdna fark yok gibisinden. 1.monitör 2.monitör 3.monitör 4.monitör...
  5. M

Yardım Steel series 1 arctis wireless almayı düşünüyorum nasıldır ve sorularım var?

700tlye alacağım ekisği yok param güvende ile alacağım o yüzden dolandırılma ihtimali yok sorularıma gelirsek aktif oyun oynuyacagım ve telefonda kullanıcagım içinde batarya gibi değiştirmeme ihtiyaç olacak bir şey varmıdır veya nereleri kontrol etmeliyim alırsam 24 saat kontrol sürem var bilmeyene.
  6. M

Mekanik klavye önerisi 525tl

Birkaç tane buldugum klavye var ama sizin önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. 1.Klavye 2.klavye 3.Klavye 4.klavye Sizin önerebileceğiniz klavye varsa dikkate alırım.
  7. M

Bluetooth 5.0 adaptör önerisi

Önceliğim oyun oynamak tabii ki ama hazır almışken çekim gücüde iyi olsun istiyorum müzik dinlerken biraz uzağa gidebiliyim gibi bir kaç tane var onları atayım daha iyisini bilen varsa atsın Bütçe:150 tl not:Hepsiburadada 100tlye 50 tl indirim var o yuzden bazıları 150 tlden fazla demeyin...
  8. M

AİRPODS PRO apple ıdde AirPods Pro with Wireless Charging Case adıya çıkıyor

Bir airpodsum var appleda AirPods Pro with Wireless Charging Case adıyla çıkıyor normalmidir ?
  9. M

Valorantı xboxa bağlayamıyorum

Xbox passim var valorantı baglamak istiyorum ama böle bir hata alıyorum ne yapmam gerek acaba bilen var mı?
  10. M

25bin gamer laptop önerisi

işimden dolayı laptop lazım 25 k bütçem var önerilerinizi bekliyorum işden dolayı ama oyun için alıcam
  11. M

Türk telekom taahattüt bitince hangi internete geçebilirim ucuz olan ?

Şuan internetre 130 tl felan veriyorum ama daha ucuza milleni gıbırnet yada birazcık daha vererek comnet netspeed gibi markalardan 100mbps lik internet almayı düşünüyorun evet belki tamamını alamıcam ama türk telekomda 1,9 la indiriyorum bu yüzden sizce hangi markaya yönelmeliyim?(turknet fln...
  12. M

i310105f 3.70 ghz normal olması gereken iken boşta 4.16ghz kullanıyor

sorum i310105f normalde 3.70 ghz olması gerekiyorken 4.17 ghz çıkıyor boşta sadece discord ve opera açık normalmi 2.sorum burada sorulmaz ama ramler boşta sad discord opera açıkken 5,2 gb kullanıyor 16gb ram var. Normalmi yoksa virüs felanmı girdi caspery tam scande bişy çıkmadı
  13. M

Steel Series Artics 3 pc uygun hale getirme

Merhab arkadşalar benim anakartımda bluetooth yok öncelikle arctis 1 yada 3 düşünüyorum sizce ne yaomalıyım eğer alırsam bluetoothlu önericeğiniz güzel uzun mesafe çeken adaptör önerir misiniz?
  14. M

Blazing sails oyununda cpu ve ekran kartı sıcaklıgı

Blazing sails full ayarlarda cpu=63 ekrankartı=75 derece falan oluyor kasanın yarısı mesh temper cam sıcak oluyor dokundugumda egzoz fanı sıcak hava ufluyor normalmidir dereceler Not:umarım konuyu doğru yere açmışımdır
  15. M

Kasa arka egzoz fanı rgb var ama yanmıyor

kasa bu ilk aldıgımdada yanımıyordu rgb yok sanmıştım ama şimdi bir iki videoya denk geldim yanıyo diye gösteriyor itopyadan almıştım sıkıntısı nedir ön 3 lü yanıyor ve tum fanlar çalışıyor
  16. M

Öneri İşlemcı sogutucu önerisi

İntelin kendi fanı var ama oyunlarda 70 derece görüyorum normalmi normal degilse 300 tl bandında önerebileceginiz varmı anakart ve kasa benim gördugum uygun fan-1 fan-2 acaba bunlar olurmu nasıldır veya fanımın oyunlarda 70 derece olması normalmi gta5 full ayarlar
  17. M

Yardım Gta 5 düşük fps ve drop

Arkadaşlar 1660 super kullanıyorum sorunsuz oynuyordum bugün niyeyse max da 30 fps droplar havada ucusuyor sebepi nedir acaba
Geri