Arama sonuçları: *

• Users: İbrahim_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İbrahim_

Çözüldü✓ Mouse un sağ tık ve sol tık sesleri farklı

Mouse un markası Glorious Model D beyaz. sağ tık sol tıktan daha fazla ses çıkarıyor ve daha sert. Herkeste öylemi oluyor yoksa bir tek bendemi? kullanırken sinir oluyorum seslerin ve hissiyatının farklı olmasına
  2. İbrahim_

Çözüldü✓ arkadaşlar kasama kontrolçü alıp taksam fanlar rgb olurmu?

Arkadaşlar kasamın markası deepcool cc560 ın beyaz modeli. fanlarda kontrolcü yok ve fanlar sadece mavi renk. kontrolcü alıp taksam fanların rengini değişe bilirmiyim? Bu arada fanlar kasanın kendi fanları
  3. İbrahim_

kasanın fan ledleri yanıp sönüyor

Arkadaşlar kasanın fan ledleri sürekli yanıp sönüyor, bios a girdim kurcalıyordum, daha sonra fan hızlarını tam hız moduna aldım bi baktım sorun düzeldi, kısaca fanlar hızlanınca düzeliyor tekrar normal e veya sessiz moda fln aldığımdan eskiye dönüyor. çözümünü bilen varsa yardımcı ola bilirse...
  4. İbrahim_

Kasanın fan ışıkları yanıp sönüyor

Bios u güncelledikten sonra oldu, bilgisayar sorunsuz çalışıyor lakin kasanın ışıkları yanıp sönüyor
  5. İbrahim_

kasa ışıkları yanıp sönüyor

gigabyte h610 m h anakartım var. güncelledikten sonra kasanın fan ışıkları durmadan yanıp sönüyor bir türlü düzelmiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  6. İbrahim_

bios güncelledikten sonra kasanın fanlarının ışıkları yanıp sönmeye başladı

Anakartım Gigabyte h610m h rev1.1 FE sürümünü kullanıyordum daha sonra FL sürümüne geçmeye karar verdim, flash belleğe bios dosyasını yükledim ve q-flash dan bios u update ettim. bilgisayar açıldı ama kasanın ışıkları yanıp sönüyor sürekli
  7. İbrahim_

oyunları hard diske kurmak fps düşürürmü?

arkadaşlar iki pc arasında kaldım sadece depolamayla ilgili sorum olacaktı. 1 tb ssd olanımı tercih edeyim yoksa 500 gb ssd + 1 tb hard disk olanı? Not: Sadece oyun depolamak için soruyorum hard diskin eksi yanları nelerdir ona göre tercih yapacağım.
  8. İbrahim_

Çözüldü✓ i511400f + rtx3060 ti 1080p darboğaz yaparmı?

i5 11400f rtx 3060ti 8gb 16gb ram sistem darboğaz yaparmı beyler?
Geri