Arama sonuçları: *

• Users: Tuna7979
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

KRAMPONX Mİ YOKSA ORJİNAL MI

Merhaba attığım kramponu kramponx üzerinden alıcaktım fakat biraz yaptığım incelemelerde şans işine denk geldiğini gördüm kiminin kramponu iyi çıkıyor kiminin 1 maçta yırtılıyormuş. Ben bunu halısahada antrenmanlarımda maçlarda vs. Kullanıcam sizce bu fiyata replika kramponxden mi alayım yoksa...
  2. T

Valorant DirectX11 Hatası

Eski bir laptopum var geçenlerde valorant indirdim gireyiö derken directx11 hatası aldım. Biraz araştırdım konuyu ekran kartınız desteklemiyor diyen var pcyi sıfırlayın diyen var. Ekran kartı İntel UHD Graphics işlemciside i3 1115g4 destekliyor mu bilmiyorum yardımcı oluyor musunuz. Valorant ilk...
  3. T

ryzen 5 7600 yaza kadar soğutucusuz idare eder mi

gamegarajdan shark 7a adlı sistem alacağım özelleştirmeler yaptım ama soğutucuyla çok pahalı oluyor benim için soğutucuyu yazın almayı planlıyorum sizce yaza kadar idare eder mi. Ayrıca ryzen 5 7600 mü yoksa 7500f mi almalıyım
  4. T

aigo drx70 kasaya thermalright kule tipi soğutma uyar mı?

öncelikle merhaba gamevarajdan shark 7a-rtx super adlı hazır sistemi alacağım özelleştirme olarak ryzen 5 7600 yapıcam ramide 32 gb yapcam bu sistem için soğutma bakıyordum sıvı soğutmalar kule tipine göre pahalı ama bazı okudğum forumlarda thermalright peerles assasin 120 se iyi soğuttuğu ve...
  5. T

optix g2712 ile g2712f arasındaki fark nedir?

arkadaşlar merhaba hazır sistem toplayacağım monitör olarak msi istiyorum. 2 model baktım hz dışında ne farkı var anlayamadım forumlardada bişi yazılmamış gördüğüm kadarıyla g2712 ve g2712f arasındaki 2 bin tllik fark nedir bunlaf yerine hangi monitoru önerirsiniz?
  6. T

i5 13400f işlemcili palit 4060 ti 8gb ekran kartlı sistem nasıldır?

almak istediğim ürün gamegaraj sitesinde kendim özelleştirdim 34k tuttu sizce iyi mi darboğaz olur mu?
Geri