Arama sonuçları: *

• Users: desibell
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Laptop Açılmıyor: Çıt Sesi Sonrası Sorun

Laptop şarjda idi, oyun açılırken hafif bir çıt sesi geldi ve kapandı. Güç düğmesine 10-30 saniye bastım, fişini takıp çıkardım ama hiçbir şekilde tepki vermiyor, ışık vs yanmıyor. Sanırım anakart denen şey yanmış olabilir. Sizce neden kaynaklıdır? Laptop acer nitro 5. Acaba bana maliyeti ne...
  2. D

Telefon Şarjda Çalışıyor, Şarjdan Çekince Kapanıyor

Redmi note 8 pro telefonum bataryası dolu olmasına rağmen sürekli açılmadan kapanıp tekrar açılıyor, redmi yazısı geliyor, kapanıyor, tekrar redmi yazısı gelip tekrar kapanıyor. sadece şarja takarsam açılıyor, şarjdan çektiğim anda veya birkaç dakika içinde tekrar kapanıyor. Telefonum yurtdısı...
  3. D

Nvidia'nın vermiş olduğu 3 aylık game pass kodu ne zamana kadar kullanılmalı?

Arkadaşlar Nvidia'nın vermiş olduğu 3 aylık xbox game pass kodunu ne zamana kadar kullanmam gerekiyor? Elimde kod var ama henüz kullanmadım. Bunun bir son kullanma tarihi var mı acaba?
  4. D

Yardım Acer nitro 5 pili sürekli devre dışı kalmıyor

Arkadaşlar merhaba Acer Nitro 5 bir laptopum var. Cihazımda Acer Care Center uygulamasından pili devre dışı bırakıp direk prizden elektrik çekmesini sağlıyorum. Ancak bu kalıcı olmuyor maalesef. Örneğin şimdi bu ayarı açtım, prize takılıyken pil ışığı hiçbir şekilde yanmıyor. Bu güzel çünkü pili...
  5. D

Yardım Kingston'a ait RAM'lerin Value RAM olduğunu nasıl anlarız?

Arkadaşlar Hepsiburada'dan RAM alacağım ama bu RAM'larin hepsi Value RAM mıdır? Yani şöyle sorayım; yeşil kartların üstündeki çipler yerleştirilmiş şekilde olan, dışında kapak olmayan bu RAM'ların hepsi Value mi oluyor? Ve bu Value RAM'ların tek farkı OC yapılmaması mı? Yani bu RAM'lar 3200...
  6. D

Öneri Kablosuz Mouse Önerisi

Bütçe 200 TL - Normalde bu farenin kablolusunu kullanıyorum, gayet de memnunum . Bu boyutlarda 200 TL civarına kaliteli uzun süreli gidecek bir kablosuz fare öneriniz var mı? sizce bu fareyi alayım mı?
  7. D

HDMI to VGA kablosunun ms değeri ne olur?

Arkadaşlar ben HDMI girişli laptopumu VGA girişli 60Hz monitörüme bağlamak istiyorum. Bunun için dönüştürücü alacağım ancak aklıma takılan birkaç şey var; --Bu dönüştürücü ile laptopu baska bir monitöre bağladığımda ms değeri ne olur sizce? Yani kablo ms değerini artırır mı? Yoksa monitörün...
  8. D

kingston SSD yazma hızı düşük

Acer Nitro 5 bilgisayarımda gelen SSD de yazma hızı çok düşük. Sizce sebebi ne olabilir? Defalarca test yaptım sonuç hep aynı. Arkada bir şey açık değildi. Sizce iade edeyim mi? Kingston OM8PDP3512B-AA1
  9. D

Amazon iade ücreti ne zaman hesabıma yansır

Amazondan aldığım cihazı iade edeceğim. Satıcısı amazon.com.tr . Ben bu ürünü bugün kargoya verip iade etsem ortalama banka hesabıma bakiye ne zaman yansır? Bilgisi olan var mı?
  10. D

Bu laptop iade edilmeli mi? Acer nitro 5

Arkadaşlar asağıdaki laptopu bugün aldım. Ürün güzel duruyor ama bazı sorunlar var. ---Rust oyununda yüksek ayarlarda test yaptım ( ultraya yakın) . Ortalama sıcaklıklar CPU: 75 GPU: 65'di ( laptop halı üzerinde idi. Altına bir şey koyup yükseltince GPU 60'a CPU'da 70 altına kadar düştü). Fanlar...
  11. D

Laptop yük testi uygulaması

Arkadaşlar ben yeni laptop aldımda bu laptopa yük testi yapmak istiyorum hangi uygulamayı kullanabilirim? Bazı arkadaşlar yazıyordu su kadar FPS şu kadar sıcaklık çıktı testten diye Laptop r55600h rtx 3050ti 8gb ram windows11
  12. D

Amazon iade hakkında

Arkadaşlar birazdan Amazon'dan bir laptop siparişi vereceğim. Satıcısı Amazon.com.tr . Şimdi ben bu ürünü aldım diyelim elime geldi, açtım, kullandım. Windows kurdum ve diyelim ki her şeyi normal olmasına rağmen görünüşü hoşuma gitmedi mesela, yine de sebepsiz yere 30 gün içinde Amazon bunu iade...
  13. D

Acer nitro 5 MS değeri kaçtır?

Sizce bu 2 laptopun MS değerleri nedir arkadaşlar? Herhangi bir açıklama yapılmamış. Yüksek midir sizce? 25 30 var mıdır?ve 1000 TL farkla ti modelini almaya değer mi? 1...
  14. D

Sizce hangi laptop? Victus, Acer

Arkadaşlar ben laptop alacağım da bir türlü karar veremedim sizce f/p olarak ne alabilirim? Bütçe 17.5 18k maksimum
  15. D

N11 de Amazon gibi direkt iade kabul eder mi

Arkadaşlar ben bir laptop alacağım, acaba amazondan alsam herhangi bir sorunda direkt iade kabul ederler mi? Yani satıcı Amazon olmasa bile diyelim ki ürünü beğenmedim ama ürünü açtım, kurdum. İade etme şansım olur mu? Yoksa ürünün servisine gönderip uğraştırırlar mı
  16. D

HP Victus vs Acer Nitro 5

Arkadaşlar bütçem 18k ve yeni zam gelmeden, stokları bitmeden 1 2 gün içinde laptop almak istiyorum bu 2 laptop arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim? Victusta ekran sallanma sorunu var diyorlar, Acerinde özelikleri iyi ama diger kalitelerinden şüpheliyim, İstediklerim, Laptop normal...
  17. D

0 laptop alındığında yapılması gerekenler neler?

Merhaba arkadaşlar 0 gaming laptop alındığında ne gibi testler yapılmalı? Nelere bakılmalıdır? Kısaca bilgi verirseniz sevinirim
  18. D

Acer Aspire 7 A715-51G oyun performansı nasıldır?

Merhaba aşağıdaki laptopun oyun performansı sizce nasıldır? Oynamak istediğim oyunlar : Rust , Lol , cod gibi oyunlar. Sizce rust'ı oynatır mı? ( 8 gb ram daha ekleyebilirim) Acer Aspire 7 A715-51G Dizüstü Bilgisayar, 15.6” FHD, Intel i5-1240P, 8GB RAM, 512GB SSD, GeFORCE Nvidia RTX 3050...
Geri