Arama sonuçları: *

• Users: erronblack
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Öneri Samsung S21FE vs Samsung A54?

Bu iki cihaz arasında kaldım arada yaklaşık 2000TL kadar bir fark var sizde fiyat farkına değer mi? Hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
  2. E

Öneri 15bin TL ye kadar YouTube ve sosyal medya için telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar, 2.5 seneye yakındır realme 7 kullanıyorum telefonumdan çok memnunum fakat 1 hafta önce kadar düşürüp üstüne bastım telefon kavis aldı ama çatlama vs olmadı yine de batarya şişme yapıp başıma bela olursa diye değiştirmek istiyorum 15bin TL'ye kadar bir telefon arıyorum. Oyunla...
  3. E

RDR 2 save aktarma var mı?

Arkadaşlar şuan ki bilgisayarım da hikayenin %50sine geldim sayılır 25 fps ile :D şimdi yeni bir bilgisayar aldım ve onda devam etmek istiyorum kaldığım yerden devam edebilir miyim böyle bir imkan var mı cloud kaydediyor mu kaydetmiyor mu emin değilim baktım ama çözemedim de
  4. E

Neron 6600 V2 alınır mı

Arkadaşlar gaming gende ki sisteme bakarken karşıma bu sistem çıktı sizce işlemciyi 5600 yapıp bunu almak mantıklı mı https://www.incehesap.com/neron-6600-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50681/
  5. E

RTX 3060 vs RX 6600?

Arkadaşlar 2 sistem var aklımda linkleri bırakıyorum sizce aradaki fiyat farkına değer mi rx6600 olan sistem tam bütçeme göre rtx3060 lı sistem için kendimi zorlamam gerekicek ne dersiniz Rx6600...
  6. E

Yardım İ3-12100f ve rx6600 sisteme 75hz ekran

Arkadaşlar böyle bir sistem topladım fakat elimde şuan 75hz monitör var ViewSonic markasının bunu satana kadar çok sorun yaşar mıyım sizce çok fazla online fps oynamıyorum genelde hikaye moba
  7. E

AHORA 5A-RTX3060/Ti için yükseltme önerisi

Arkadaşlar şimdiden teşekkür edip sorularımı sormaya başlıyorum, geceden beri bakıyorum bundan daha mantıklı bir sistem bulamadım fakat bazı değiştirmeler yapmak istiyorum bir kaç konu da kararsız kaldım öncelikle işlemciyi 5600e yükselticem, kasayı aquarius modeline çevirmeyi düşündüm bütçe...
Geri