Arama sonuçları: *

• Users: Ravyex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

7700XT Ekran Kartı ve DX11 Hatası

Herkese merhaba, arkadaşlar. Son zamanlarda karşılaştığım bir hatadan bahsetmek istiyorum. Ekran kartım RX 7700 XT ve tüm sürücüleri güncel. DirectX12 destekliyor ve yaptığım araştırmalara göre de DirectX11 desteğide ayrıca sunuyor. Sorun şu ki; Rainbow Six: Siege oyunu calıştırmak isterken...
  2. R

Çözüldü✓ 5650ge ve 4060ti kullanımı

Arkadaşlar selam. Bir tanıdığım 4060 Ti almak istiyor ve şu an kullandığı işlemci Ryzen 5 5650ge Pro. Sizlere sormak istediğim konu ise bu işlemci 4060 Ti ile uyumlu olur mu veya darboğaz yapar mı? İnternette araştırmaya çalıştım ama pek bir bilgi bulamadım, cevaplarsanız sevinirim.
  3. R

yeni pc için antivirüs önerisi

Arkadaşlar selam. Yeni PC aldım sizce hangi antivirüs yüklemeliyim. Avast kullanıyordum eskisinde ama baya bi yavaşlatıyor gibi hisseriyordum, sizce avast güzel mi? yoksa başka antivirüsler var mı
  4. R

RAM MHZleri işlemciyi etkiliyor mu

Arkadaşlar selamlar. İtopyadaki çalışanlar bügün bana i5-13400f işlemci ile DDR4 4000 MHZ işlemciyi kullanabileceğimi söylediler ve ben cok inanmadım çünkü sitesine girdiğim zaman DDR4 3200 mhz yazıyor intel için ve ben bunu onlara söylediğim de bunun işlemci değil anakartın bu frekansta mhzleri...
  5. R

Yardım Intel i5 13400-f ve 4000mhzram

Arkadaşlar selamlar. İtopyadaki çalışanlar bügün bana i5-13400f işlemci ile DDR4 4000 MHZ işlemciyi kullanabileceğimi söylediler ve ben cok inanmadım çünkü sitesine girdiğim zaman DDR4 3200 mhz yazıyor intel için ve ben bunu onlara söylediğim de bunun işlemci değil anakartın bu frekansta mhzleri...
  6. R

İtopyadan hazır sistem alıyorum ve farklı görüşlere açığım.

Arkadaşlar selam. İtopyadan yarın PC alacağım ama son seçenek olarak 2 PC arasında kaldım. Sizce eklemem veya çıkarmam gereken bir parça var mı? Veya hangi PC daha iyi bunu söyler misiniz? Pc1:https://www.itopya.com/mosyo-taha-tonks_h22941 Pc2: https://www.itopya.com/spunkram-davinci_h22990...
  7. R

Çözüldü✓ AMD RYZEN 9 7950X işlemcisi RX 580 ekran kartına dar boğaz yapar mı?

Herkese selam. Şuan ki kullandığım işlemci AMD RYZEN 5 2600 ve RX 580 8 8GB ekran kartını kullanmaktayım. Oynadığım oyunlar( Valorant, CsGO) genellikle işlemciye bağlı olan oyunlar olduğu için ve ekran kartı fiyatları çok yüksek olduğu için sadece işlemci anakart ve ram parçalarını değiştirmek...
Geri