Arama sonuçları: *

• Users: Jolteon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

25.000 TL civarı oyun laptopu önerisi

Başlıkta da belirtildiği gibi arkadaşlar, bir arkadaşım bu fiyat civarlarında bir oyun laptopu arıyor benden de yardım istedi. Laptop uzun zamandır araştırmadım almadım ilgilenmedim haliyle de pek bilgim yok. Forumun güzide insanlarının önerilerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler..
  2. J

Upload yüksek ama OBS kırmızı uyarı

Selamlar konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama bi konuda yardıma ihtiyacım var. 8 mb uploadım var hız testi yaptığımda 7.5 civarı gösteriyor. Obs üzerinden twitch yayını yapıyorum ve 1 hafta 10 gün öncesine kadar 6k bitrate ile gayet akıcı dropsuz yayın veriyordum. Şimdi aynı internet...
  3. J

Uzaktaki 2. el ürünü nasıl alıyorsunuz?

Arkadaşlar selamlar bir süredir ekran kartı arıyorum uyguna buldum ama facebooktan buldum ve adam param güvende gibi şeyler kullanmıyor. Hiç tanıdık da yok adamın oldu şehirde. Bu gibi durumlarda nası çözeriz bu durumu yav? Eğer hıyar çıkmazsa çok uygun fiyata uygun ürün almış olacağım...
  4. J

RX6700 aldım ama sorun yaşıyorum yardım

Selamlar herkese. Bugün nvidia 1650 super tek fanlı ekran kartımdan 6700 amd ekran kartına geçtim. Kartı alıp direk taktım ve pcyi açıp driverlarını yükledim amdnin. Warzone oyununu açtım fps güzel beklediğime yakındı ama alt tab yapıyorum choromeda ya da dcde geziniyorum ve çok kasıyor. Sanki...
  5. J

ikinci el 3060ti mı sıfır 6700 mü?

Arkadaşlar help. Bi tanıdığım aracılığı ile gigabyteın eagle serisinden 3060ti ikinci el olarak alma durumum var 20 ay garantili 6500 TL civarlarına. Bir nvdiacı olarak amd düşünmüyorum ama arkadaşım ısrarlar sıfır 6700 al diyor fiyatlar arasında 1k civarı bir şey oynuyor. Birinci öneri isteğim...
  6. J

Kulakiçi Gamer Kulaklık önerisi

Selamlar. Başlıktaki gibi kulakiçi oyuncu kulaklığı önerisine ihtiyacım var ama atacağım linkteki tarz olması gerekiyor. Tam kulağın içine girenler beni çok rahatsız ediyor o yüzden eski tip kulak içi kulaklık arıyorum. Sadece oyun amaçlı kullancağım. Ses kasabileceğim bir kulaklık bakıyorum...
  7. J

Twitch başlangıç için max 300-400 bütçeli kamera

Başlıkta da belirtildiği gibi 300-400 bütçeli kamera arıyorum dostlar. Çok bi şey olmasına gerek yok izleyen kişi bu ne çamur gibi demesin yeter. Piranhanın 100 liralık 1080p kamerasını önerdiler ama bilemedim. Yardımınızı bekliyorum teşekkürler. Önerilen kamera...
  8. J

R5 5600 için Dark Freezer x125 Aldım

Herkese selamlar bu bi bilgilendirme konusudur. 2 hafta önce burada bi arkadaşın attığı link aracılığı ile uygundan pazarama üzerinden nays10 kodu ile r5 5600 almıştım. Stok fan yeterli olmadı kesinlikle. yükte 85-90 derecelerde kullanıyordum. Warzone 2 oyununu oynarken 89 dereceleri gördüm...
  9. J

R5 5600 için Soğutucu

Selamlar bugün elime ulaşam r5 5600ün testlerindeki sıcaklıklar stok fan ile birlikte hepinizin malumu. Warzone oyununda 80-85 arasında geldi gitti sıcaklık. Sıvı soğutma için bütçem yok. Snowman t6 ultra çok önerilmiş ama trde satışını bulamadım. Bunun dışında önerebileceğiniz soğutucu var...
  10. J

r5 5600 ve 1650 Super Phoenix OC

Selamlar 2 yıl önce donanımarşivi aracılığı ile MD2 sistem almıştım Asus GTX 1650 Super Phoenix OC ekran kartı ve ryzen 3 3100üm var. Sistemimi biraz geliştirmek istiyorum. Warzone oynadığım için çok düşük fps alıyorum artık bu sistemle. Çok param olmadığı için ekran kartına şu an için bütçe...
Geri