Arama sonuçları: *

1. E

Oled 34 İnç Monitör Tavsiyesi

Öncelikle Merhaba İnternette Uzun Bir Araştırma Yaptım. Samsung Odyssey G8 Oled veya Philips Evnia 34m2c8600 Bu İkisi Arasında Kaldım Bilen Arkadaşlar Hangisini Önerir Veya Tavsiye Ettikleri Başka Bir Monitör Varmıdır? Yazarlarsa Çok Sevinirim. Ve Ekstra Bir Sorum Olacaktı Videolarda Dedikleri...
  2. E

Öneri Bir Fan Kontrolcüsünü Başka Bir Fan Kontrolcüsüne takmak

Arkadaşlar Merhaba Şimdi Benim Lian Lİ SL-INF 120 Model Fanlarım Var Ve Kasam Asus Rog Strix GR 701 Kasanın Arkasında Kendi Kontrolcüsü Var Ve Ben Herşeyi Oraya Bağlayıp Armoury Crate den Kontrol Etmek İstiyorum Ama Fanlarım 10 Adet Ve Kendi Kontrolcüsüne Bağlı Ben Bu Fanların Kontrolcüsünü...
  3. E

2k Oled'mi 4k İps'mi Daha Mantıklı?

Bildiğiniz üzere Asus yeni oled monitörler çıkarıyor altta ismini verdim. O mu yoksa 4k 240 hz Samsung'un g8 monitörümü daha mantıklı biri 2k Oled biri 4k Ips QD da var sizce hangisi daha mantıklı? ASUS ROG SWIFT PG27AQDM ( İkiside 240hz Bu Arada )
  4. E

hangi monitör tercih edilmeli

merhaba şu iki monitör arasında kaldım: Asus ROG Swift PG329Q Msı Optik MPG321QRF-QD birinin SRGB VE DCI P3 oranı daha yüksek birinin quantum dot özelliği var arada kaldım yardımcı olursanız sevinirim
  5. E

PS4 den PS5 e yükseltilmiş oyunlar harici takılan ssd ye aktarılırmı

PS4 Sürümünden PS5 Yükselttiğimiz Oyunlar Harici Takılan SSD Ye Aktarılırmı Çünkü İnternette PS5 Oyunlarının Harici Takılan SSD Lere Aktarılmadığını Gördüm Ve Bİ Forumda Yeni Güncellemeyle PS5 Oyunlarının SSD Ye Aktarılabildiğini Gördüm Bu Doğrumu Yardımcı Olursanız Sevinirim
Geri