Arama sonuçları: *

• Users: Artoriasss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Artoriasss

Steelseries Arctis 3 Mikrofon Çalışmama Sorunu

Merhaba mikrofonumu bir türlü çalıştaramadım. Ne yapabilirim. Yardımcı olur musunuz. Ayarlar Böyle.
  2. Artoriasss

SteelSeries Arctis 1 Wireless vs Arctis Nova 3: Hangisi Daha İyi

Merhaba daha önce kulaklık satın almadım sizce hangisini satın almalıyım. Aralarında çok fazla fark var mı
  3. Artoriasss

HyperX Cloud Stinger 2

Merhaba alınır mı https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BJDQ5VHD?psc=1
  4. Artoriasss

SteelSeries Arctis 1 Wireless

Merhaba arkadaşlar, oturduğum ortam çok sesli, bu yüzden aktif ses engelleyici kulaklık almayı düşünüyordum. Ancak, bütçemi çok aşıyor. SteelSeries Arctis 1 Wireless modelini kullansam acaba dışarıdan gelen sesi engeller
  5. Artoriasss

1500 TL kulak üstü kulaklık önerisi

Merhaba, kulak üstü kulaklık önerisi istiyorum. Bilgisayarda kullanacağım, bu nedenle hafif ve mikrofonsuz bir model olmalı. Film izlerken veya YouTube videoları izlerken kullanacağım, çünkü oturduğumuz yer çok sesli ve bu yüzden izlemek zor oluyor. Bütçem maksimum 1500 TL, bu bütçe düşük mü...
  6. Artoriasss

i3-10100F için ekran kartı ve PSU önerisi

Soru 1: Merhaba i3 10100F darboğaz yapmayacak ekran kartı sizce nedir RTX 3060 satın almayı düşünüyordum ama sanırım darboğaz yapıyormuş. RTX 3050 veya 1660 Ti sizce hangisi uygundur? PSU'da sisteme göre seçiliyor ayrıyeten PSU öneri yapar mısınız? Elimdeki parçalar. İşlemci: i3-10100F. Kasa...
  7. Artoriasss

i3 10100F vs i3 12100F

Merhaba elimde kutusu açılmamış i3 10100F / ASUS Prime B460M-A var sizce zor olsa da satmaya çalışıp üstüne biraz daha para koyup 12 nesil işlemci ve anakart almak için kendimi zorlamama gerek var mı yoksa bu sisteme devam etsem mi? Bilgisayardan pek anlayan biri değilim, 12 nesil sistemin daha...
  8. Artoriasss

Masaüstü bilgisayarı uzun süre boyunca yüksekte sıcaklıkta çalıştırmak

Merhaba bir masaüstü yaklaşık 2 sene 60-85 derece aralarında kullanılırsa sistem aşırı fazla zarar görür mü? bu soruyu sorma nedenim birkaç gün önce arkadaşımın bilgisayarı kullanma fırsatım oldu. Teamfight tactics (TFT) girdiğim zaman fanlar çalışmaya başladı bende anlam veremedim sıcaklığa...
  9. Artoriasss

10100F Sistem Nasıldır

Merhaba, elimde zamanında aldığım hiç kullanmadığım bilgisayar parçalarım var. Uzun zamandır laptop kullanıyorum. Masaüstü sisteme geçmek isterken madencilik zamanına denk geldim sistemimi tamamlayamadım. Şimdi de parçalar eski kaldı. 2020'de indirimden aldığım parçalar uyguna geldiği için devam...
  10. Artoriasss

Öneri HP Victus vs Acer Nitro 5

Merhaba 3 laptop arasında kaldım. Genellikle oyun oynayacağım bu yüzden dayanıklılığa önem veriyorum sizce bu laptopların arasında hangisi fiyatını hakkediyor? Laptop öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Geri