Arama sonuçları: *

• Users: ygt_blgn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Bu takas mantıklı mı?

arkadaşlar merhaba, elimde bir sistem var; zotac gtx 1070 8 gb ryzen 5 3600 2x16 corsair ddr4 3000 MHz ram 224 gb kingston SA400M8240G m2 ssd msi b450m pro-m2 üstüne 13 bin lira verip takaslayacağım sistem de şu; ryzen 5 5600x rtx 3070 480gb ssd cougar kasa 650w thermaltake psu 2x16gb gskill...
  2. Y

Bu video nasıl yapılıyor yardım edin

bu video nasıl yapılıyor? yardımınızı istiyorum.. Blender ile yapmayı denedim çok farklı bir sonuç çıkıyor grafik olarak. (blosm kütüphanesini kullandım)
  3. Y

Bu iki monitör nasıl olur sizce?

arkadaşlar merhaba, bende iki monitör var ama yandakini değişitirip 23 inç 180 hz monitör düşünüyorum bütçe maksimum 7k. https://www.gaming.gen.tr/urun/4719/asus-vp249qgr-23-8-inc-144hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/?ref=akakce bu monitörü düşündüm nasıl sizce bende de viewsonic...
  4. Y

Yardım Curved 23 inç monitör önerisi lazım

Arkadaşlar merhaba, şuanlık iki monitör kullanıyorum, ana ekranım ViewSonic vx2418c, diğeri ise eski bir model olan Acer p196hqv modeli. eski olan monitör yerine güzel bir curved monitör koymak istiyorum ana ekranım da curved olduğu için. internete baktım düzgün bir model bulamadım. Ana...
  5. Y

Logitech wingman formula force gp nfs 2015 oyununda nasıl ayarlanır?

arkadaşlar x360ce denedim fakat bi türlü olmadı, olduysa bile kendi kendine gaz veriyo ya da rot ayarı bozuk gibi sağa/sola çekiyor, yardım eder misiniz lütfen? bir önceki bilgisayarımda x360ce sorunsuz çalışıyordu fakat yeni pcde çalışmıyor, işletim sistemi falan aynı windows 10. Oyunun ismini...
  6. Y

İ5 3330 rx 570 4gb 8gb ram yazılım için kullanılır mı? Lütfen acilll

8000 TL'ye i5 3330, rx570 4gb, 8gb ram (bi 8 daha eklerim), 240 gb ssd (bendeki 300gb hdd ve 120 gb hddyi ekliyecem bir de) sistem buldum hem oyun için hem de pycharm, sanal makine kali linux için kullanacağım. Sizce nasıl, almaya değer mi? Ek olarak asus 24 inç monitör, klavye ve mouse hediyeymiş
  7. Y

Yardım Maksimum 10k laptop önerisi acil yardım edinn

Arkadaşlar merhaba benim eski bilgisayarımın ram kontrol kısmı ve bios bozulmuş onu tamir ettirmek ondan daha pahalı olduğu için yeni laptop almam gerek bana sahibindende maksimum 10k TL'ye hakkını verebilecek bir laptop almam gerek yeter ki kod yazarken ve sanal makine linux çalıştırırken...
  8. Y

250 tl Bluetooth kulaklık önerisi

Hem spor esnasında hem de evde telefonla video izlemek için kulaklık lazım kulak üstü mü kulak içi mi önerirsiniz?
  9. Y

Pycharm çok kasıyor yardım

Öncelikle hep alt tab attığımda sürekli indexing yapıyor ve normal kod yazarken ise takılmalar oluyor ve uygulamayi calistirirken kasiyor. Sistemim 6gb ram Amd athlon x2 245 Hdd var Ssd yok R5 230 ekran karti Foxconn a6gmv anakart 240 watt psu quake marka İşlemci ya da ssd mi almam lazım yardım...
  10. Y

Çözüldü✓ Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

Bana Bluetooth kulak içi kulaklık lazım bir önceki açtığım konudaki kulaklığı aldım ondan başka da bluetooth kulaklık almak istiyorum. Airpods gibi olanlardan. Bütçem maks 500.
  11. Y

Çözüldü✓ 300 Tl kulaklık önerisi

Arkadaşlar kulaklığım iyice yıprandı ben de yenisini alayım dedim ve tavsiye için buraya geldim. Kulaklık kulak üstü olup da bluetooth olursa çok iyi olur.(kulak üstü illa olucak yani). Şimdiden teşekkürler
  12. Y

Yardım Gta sa 2007 türkiye modunu arıyorum.

Arkadaşlar ben küçükken oynadığım gta modunu (gta sa turkey 2007) bulamıyorum hiç bir yerde yok eğer siz bulabilirseniz ya da sizde varsa paylaşır mısınız?
  13. Y

Hem oyun hem siber güvenlik için laptop yardım

Ucuz bir laptop arıyorum.Bütçem 15 ila 20 bin arası. Hem oyun hem de yazılım - siber güvenlik için bir laptop. Güncel oyunları 30 fps yukarsı versin yeter. Şimdiden çok teşekkürler.
  14. Y

R5 230 amd athlon ii x2 245 gta 5 açar mı yardım

R5 230 Amd athlon ii x2 245 2.9 ghz 6gb ram 2+4 ddr3 Bu sistem gta 5te kac fps verir gta 4 oynsrken 30 fpsin altina girmiyor mafia 2 benchmarkta ortalama 23 fps veriyor sizce gta5te kac fps verir oynatir mi
  15. Y

Microsoft sidewinder direksiyon seti nasıl acilll

Bu direksiyon seti nasıl iyi mi force feedbacki var mi bir de bunu 900 derece yapabilir miyiz https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-microsoft-force-feed-back-sidewinder-direksiyon-seti-vitesli-1006927142/detay Şunu alicam
  16. Y

Çözüldü✓ Amd athlon x2 245 ve gt1030 idarelik nasıl olur Acilllll

Arkadaslar kendi siatemimi upgrade etmem lazim (siber guvenlik egitimi icin sanal makine calistircam) suanki sistemim 2Gb ram Amd athlon x2 245 2.9 ghz (3.55ghz overclock ile) 250 watt psu Amd x1250 gpu 256 mb dx9.0 entegre ekran karti Yeni upgrade ile 6 gb ram Amd athlon x2 245 oc ile 3.55 ghz...
  17. Y

Microsoft sidewinder direksiyon seti alınır mı Yardım edin

Sizce alınır mı https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-microsoft-force-feed-back-sidewinder-direksiyon-seti-vitesli-1006927142/detay Oynayacağım oyunlar şunlar; Nfs underground2 Nfs most wanted 1 ve 2 Asetto corsa Ets2(belki) Sistemim kaldırırsa da...
  18. Y

Çözüldü✓ 46 Bin Lira 360 hz Monitör Dahil Sistem Lazım

Arkadaşım için lazım bütçesi 46 bin lira. Kendisi Valorant oynamak için 360 hz monitörlü sistem istiyor alıcaksam en iyisini alayım diyor.
Geri