Arama sonuçları: *

• Users: UnserTaner
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. UnserTaner

Klima Tavsiyesi (samsung vs daikin)

Merhaba değerli forum üyeleri. Klima almayı planlıyorum ama yine çok çeşit var ve karar veremiyorum. Seçtiğim iki adet klimadan kullanan veya tavsiye verebilecek olan var mı.
  2. UnserTaner

Arka fanın bir kısmı süreli renk değiştiriyor. (Youtube videolu)

Arka fanın bir kısmı süreli renk değiştiriyor fan komple mi değişmeli yoksa bir çözümü var mı? Video linkini ekliyorum Bu kabloların yerini değiştirmeyi denedim fakat işe yaramadı.
  3. UnserTaner

Çözüldü✓ Ön fanlardan çıkan bu kablo nereye bağlanmalı?

Kasa zoko(eski adıyla darkflash) amiral dk431 ön fanlardan gelen kablo 2 pin girişli. Nereye bağlayacağımı bilemedim.
  4. UnserTaner

Çözüldü✓ Topladığım sistem için hangi PC kasaları önerirsiniz?

Merhaba değerli forum üyeleri başlıkta da belirttiğim gibi "Topladığım sistem için hangi PC kasaları önerirsiniz?"
  5. UnserTaner

Topladığım sisteme kasa ve soğutucu uygun mudur?

Kasa ve soğutucu konusunda kararsızım siz ne düşünüyorsunuz?
  6. UnserTaner

Çözüldü✓ Laptopuma Hangi Ram Uyumludur?

8 gb ramli laptopuma 8 gb daha ram upgrade yapmak istiyorum fakat hangi ramlar uyumlu bulamadim yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca HDD de eklemek istiyorum marka fark etmez değil mi?
  7. UnserTaner

Obex Object Push Nedir?

Bugün pcnin bluetooth açtım ve obex object push ayarlanıyor şeklinde bir bildirim geldi ve kayboldu internette araştırdığımda çok bilgi bulamadım virüs olduğunu düşünmüyorum ama yine de emin olmak istedim. Bilgisi olan var mıdır?
  8. UnserTaner

Laptopa format atıyorum fakat sürekli biosa atıyor.

Neredeyse 8 sene önce aldığım laptop hiçbir sorun yokken bir anda her acilista biosa atmaya basladi windows hiç başlamıyor. Ekte formattan sonra yaşadığım mavi ekranı ekledim. Bu modelde bios pili degistirilebilir degilmiş sanırım. Çözüm hakkında bir fikri olan var mı?
  9. UnserTaner

MSI GF63 THIN Alınır mı? Laptop önerisi

Bu fiyat bandında rtx ekran kartlı laptop bulunmadığı için daha da zamlanır endişesiyle mecbur aldım. Bu fiyata bile zorla çıkabildim. Umarım üzmez. Üniversite için kardeşime aldım. Sizin 17500 bütçesinde tavsiyeleriniz nelerdir...
  10. UnserTaner

Playstation 5 Amerikan Priz Yardım

Merhaba değerli donanım arşivi forum sakinleri. Yurt dışından alınan playstation 5 için güç kablosu arayışındayım, birkaç satıcı buldum fakat sizlerin de fikrini almak istedim. Daha önce aranızda bu satıcılardan alışveriş yapan oldu mu olduysa problem yaşadınız mı? Ayrıca bu satıcı üzerinden...
Geri