Arama sonuçları: *

1. A

6700 xt ile 3060 takas edilir mi neye dikkat edilmeli

arkadaşlar xfx swft 6700 xt kartım 9 ay önce hazır sistemden aldım memnun değilim açıkcası nvidia ekran kartına geçmek için 6750 TL'ye ilana koydum. 2 aylık hazır sistemle alınan msı ventus 3060 2x modeli 12gb 192 bitle takas edilir mi kartı alırken nelere dikkat etmeliyim ve benim kartta bi...
  2. A

2.el 6700 xt 3060 dan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

selamün aleyküm arkadaşlar elimde xfx swft 6700 xt 12 gb kart var 9 ay önce sistemle beraber aldım ama memnun değilim yayın açısından satıcam tanıdık bir abime sizce ne kadar fiyat söyliyeyim ve ne kadara 3060 3060 ti falan bulurum yardımcı olursanız sevinirim.
  3. A

Logitech c920 mi c922 mi

Arkadaşlar aralarındaki fark nedir bunlardan başka öneriniz varmı fiyat farkı olarak 450 tlyle c922 almak mantıklı mı bi arkadaş prime günlerinde daha fazla indirim oluyor dedi doğru mu ne zamanlar oluyor.
  4. A

Ekran kartı almamda yardımcı olur musunuz

Selamün aleyküm arkadaşlar yayıncılıkla uğraşıyorum amd ekran kartı aldım pişman oldum 6700 xt ryzen 5 5600 asus b450m k 2 16 gb ram m2 ssd 500 gb corsair spec delta kasam var donanım arşivinin incelediği kasayı aldım 1080p 30fps 5k bitrate veriyorum yayının kalitesi yine de kötü başka bir...
  5. A

Çift ekran kullanan arkadaşlar var mı ?

Çift monitör kurdum bugün yan monitörde discord obs youtube şarkı falan kullanıcam yan taraftan discordu açınca ana ekranda açılıyor sonra yan tarafa sürüklüyorum yan tarafta youtube chrome açık olunca 1.monitör altta da açık gözüküyor
  6. A

3 Fanlı Ekran Kartı 72 derece normal mi

swft 6700xt ekran kartım var valorant oynarken çok ısındığını gördüm büyük ihtimalle fan çalışmıyor ayarlardan açmadım herhalde.
  7. A

youtubedan video izlerken başka sekmeye geçip geri gelince video yavaşlıyor

Youtubeda bir video izliyorum ve başka sekmeye geçip geri gelince bi 5 10 saniye yavaşlama donma oluyor sonra düzeliyor bunun sebebi nedir sistemim 6700 xt ryzen 5 5600 16 gb b450mk 2 480gb m2 ssd
  8. A

Monitörden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Bana 2.bi monitör lazım arkadaşlar chat discord obs kullanıcağım benim eski monitorum vardı tamirciye verdim kartı arızalı panelini 200 tl ye alırım dedim 400e de elinde acer marka bu monitör varmış alınır mı 200e satayım mı. benim monitoru yaptırırsam 1.ci resimdeki 2.monitörü 600 tl fiyat...
  9. A

2.Monitör önerisi yapar mısınız

2.monitör önerisi alabilir miyim discord obs chatin olacağı pivot özellikli olursa daha iyi olur dikey şeklinde dönerse falan. 2.el de alabilirim sıfır da kaç hz olmalı kaç inç olmalı yardımcı olursanız sevinirim.
  10. A

Sistemlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Sistemlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim fikire ihtiyacım var. Ben 4 tane kasa dizecem. 1 tanesi 4070 4080 li yayın için baba bir kasa lazım 1 tanesi normal yayın açsa yeterli 3060 1660 super olabilir 1 tanesi normal oyunları ortalama fps de oynatacak direksiyon seti full...
  11. A

6700 XT R5 5600 Sistemim ne kadar eder

Donanım arşivinin incelediği sistemi aldım 7 ay önce aldımm kutuları garantisi faturası herşeyi mevcut yayınla uğraştıgım için amd ekran kartı olmuyor sadece nvidia ekran kartlı 3060 3060ti lı sistem toplamak için satıyorum ilana ne kadar yazayım en son ne kadar olsun 7 ay önce 15kydı16kya...
  12. A

Amd 6700 xt Ekran Kartını Değiştirmek İstiyorum

Donanım arşivinin 7 ay önce çıkardığı southpaws sistemini aldım 6700 xt ryzen 5 5600 ve fazla anlamadığım için çoğu kişiye sordum nasıl fiyat performanmı 15k ya aldım 7 ay önce yayın açıcağımı söyledim çoğu kişide güzel sistem dedi ve aldım ama amd ekran kartlarının yayın performansı çöp nvidia...
  13. A

Amd Ekran Kartı Çöp mü yayın konusunda ?

ekran kartım 6700 xt 720p 60 fps 6k bitrate versem bile youtube canlı yayınım kasıyor nvidia ekran kartlı mesela 1660 superli bir yayıncı 4200 bit 1080p 60 fps veriyor obs ayarlarına bakınca daha yavaş daha yüksek kalite özelliği var bunun için nvidia bir ekran kartımı almam lazım.
  14. A

Southpaws Sistem Yayın Kasması

Arkadaşlar youtube da pubg mobile yayınları açıyorum ve baya kasıyor internetim teknobil mbps 65 upload 7.60 720p de açsam kasıyor 4000 bitrate veriyorum resim atıyorum obs den sağ altta ışıklar oluyor yeşil sarı kırmızı yayının durumunu gösteriyor orası 3 5 saniye de bir kırmızı ışığa dönüyor...
  15. A

Donanım arşivi southpaws sistem yayın kasmaları

donanım arşivinin çıkardıgı southpaws sistemini aldım 6700 xt ekran kartı işlemci ryzen 5 5600 internetim teknobil 65mb internet 7.60 upload alıyorum galiba internetten kaynaklı canlı yayınlarım drop yiyor 2000 bit yapınca kasma olmuyor 720p 60 fps yayın açınca ama kalitesi çok kötü oluyor sizce...
Geri