Arama sonuçları: *

• Users: Kemztrk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Akko Monsgeek Fun60 Pro Driver

Akko monsgeek fun60 pro icin driver sitedeki mi oluyor yoksa başkar bir yerde mi?
  2. K

Dram li m2 ssd önerisi

İyi forumlar. 3500 tl ye kadar dram li m2 ssd önerisi yapar mısınız. 1tb olursa çok güzel olur. Bir de bir ssd nin dramli olup olmadigi nasıl anlaşılıyor?
  3. K

AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA klavye kontrol uygulaması

Bu klavyeyi yeni aldım fakat kontrol edebilmek için uygulmayı yüklesemde klavyeyi bulamıyor. Yardım eder misiniz?
  4. K

Iyzico anlaşmalı vp satan site

Iyzico ile anlasmali vp satan bir site var mı? Iyzico bakiyemi kullanmam lazim o şekilde
  5. K

Samsung 860 QVO SSD Yazma hızı çok düşük

Arkadaşlar samsung 860qvo ssd ye sahibim ssd 1tb ve bugüne kadar toplasanız format ata ata en fazla 6tb yazmışımdır içine. Geçen gün oyun indirirken hızının yavaş olduğunu fark ettim. Bunun üzerine hem crystaldiskmark'ta hem de samsung magician da test ettim. Fakat her şekilde okuma hızı 500mb/s...
  6. K

Gümrük Vergisi Nasıl Olacak?

Amerika'dan arkadaşım bana laptop getirecek gibi. Fakat vergi vermem gerekiyor mu Türkiye'de? Bavulunun icine kutusuz şekilde atacak ve gelecek.Gelirken bavulun içinde kaç laptop getirebiliyor bunu da merak ediyorum kendisinin de laptop u var ama ikisi de kutusuz gelecek. Bir sorun oluşturur mu?
  7. K

Gmail'e bazı sitelerin mailleri gelmiyor

Merhaba arkadaşlar. Geçen sene oynadığım bir oyunda hesap şifremi unuttum ve şifremi unuttum seçeneği ile şifre sıfırlama linki istedim. Oyun sayfasında şifreniz mail adresinize gönderilmiştir diyor fakat mail adresime girdiğimde gelen hiç mail gelmemiş oluyor. Fakat diğer abone olduğum...
Geri