Arama sonuçları: *

• Users: Arelchovv
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Kulaklık için sesten anlayan arkadaşlara

Selamun aleyküm agalar benim ses konusunda takıntım var çok iyi ses arıyorum mest olacak şekilde iphone 15 pro max ve apple music kullanıyorum bana 3500 TL bandında kulaklık lazım. Kz sk10 pro ve Sennheiser Momentum 3 true wirelles arasında kaldım ancak sennheiser ikinci el aşağıya foto atıyorum...
  2. A

6000 TL monitör önerisi

Selamlar ben monitor alacağım altta galiba bu fiyata en iyisi bu galiba yorumlamanızı ve başka öneriler için sizden yardım istiyorum kriterlerim şu şekilde +Pivot olmalı ,Ips veya VA olabilir ghosting sorunu...
  3. A

M2 ssd depolama sorunu

Öncelikle merhaba.Ben Kioxia Exceria M2 ssd kullanıyorum. Problemim şu şekilde benim resimde görüldüğü üzere 465 gb bir depolama alanım var 214 gb boş alanım var dolu yerlerde 75 gb Last of us, 65 gb Csgo var hadi 15 gb netflix v.s olsa (değil ama) işte sorun şu ki 310 gb boş alanım olacağına...
  4. A

Kafayı yedirten fifa sorunu

Arkadaşlar ps4 kolu ve Bluetooth aparatı aldım pc taktim ikiside saat gibi çalışıyor testleri falan mükemmel steamden oyun ekle şeklinde gamepassteki fifayı ekleyip kontrolcu ekledim şuraya kadar her şey harika sol analog haric hicbir tuş wirelles olarak fifa 22 de çalışmıyor altta (çık esc seç...
  5. A

Wifi adaptör ile router olurmu

Elimdeki pc wifi olmadiği icin usb aldım antenlilerden şimdi direkt modemi bağladım elimdeki usbyi adaptöre takıp prizde bekletirsem sinyali hızlandırabilirmi
  6. A

Gow fps orantısız kasma sorunu

GOW DA 56 80 ARASI FPS ALİYORUM YUKSEK AYARLARDA OYUN KASIYOR GİBİ AMA FSR ACTİM GRAFİK DUSURDUM AYNİ DÜRÜST OLAYIM OYUNDA CRACKLİ ONDAN KAYNAKLANABİLİRMİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SİSTEM RX 6600 RYZEN 5 3600 B450 16 DDR 4 RAM 1674153121 Bu arada Alt r yaparak radeonun kendi...
  7. A

FİFA 22 TAKILMA PROBLEMİ

Merhaba öncelikle,Gamepasste 2 aydir fifa 22 oynuyorum 125 saat oldu 50. Saatinde spiker gitti 75. Saatinde ilk yarı ve ikinci yarı olmak üzere takılma oluyor 10 fps falan düşüyor yüksek ayarlarda normalde 120 fps falan alıyorum. Spiker 3 gün önce geldi takılmada alt tab yapıyorum gidiyor yine...
  8. A

God of war Düşük Fps

S.a God Of War oynarken yüksek ayarlarda fps 75 ile 30 arasında oluyor 30 a düşmesi normalmi Rx6600 Ryzen 5 3600 16 ram B450
  9. A

2. El Razer Blackshark V2

S.A Bir ikinci el uygulamasında Kullanılmamış kablosu bile açılmamış sadece kutusu yok (Arkadaş pc alırken hediye etmişler) Razer blackshark v2 gördüm 750 TL 600 TL anlaştık. Fujin alacaktım bunu aldım iyi mi? sizce
Geri