Arama sonuçları: *

1. hyakkimaruu

Valler XD2000 80.000 TL

Merhaba dostlar, 6 senedir Medeli DD610 model elektronik davul kullanıyorum, artık yükseltmek istiyorum. Bunun "muadilleri" diyebileceğimiz Yamaha Roland'lar 250-400 bin bandında. Fakat bu da billinen bir marka değil, uzun süreli kullanma planım var, bu para verilir mi? Veya alternatif olarak...
  2. hyakkimaruu

Müzik için kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba. Ağırlıklı olarak müzik dinlemek için kulak üstü kulaklık almak istiyorum. Ağırlıklı olarak rock müzik dinliyorum. Tizi de bassı da midi de tam ayarında ve kaliteli verebilecek bir öneriniz olursa memnun olurum. 4 bin tl bütçem var. Teşekkür ediyorum şimdiden
  3. hyakkimaruu

MSI G244F, ASUS VP249QGR, AOC 24G4X, MSI G2412 hangisi alınmalı

Dostlar hepinize hayırlı günler dilerim. RX 6500 XT ile kullanacağımız bir monitör bakıyoruz. Anladığım kadarıyla Aoc da Freesync desteği yok, acaba bir sıkıntı olur mu? Fiyat konusunda şöyle özetleyeyim, Asus 4200, Msi g244f 4700, g2412 5400, Aoc 5200 tl. Uygun fiyat bulup link atmanıza gerek...
  4. hyakkimaruu

MSI OPTIX MPG ARTYMIS 273CQR Alınır mı?

Öncelikle herkese merhabalar. Bu monitörü almayı düşünüyorum fakat değer mi bu fiyata veya yılbaşı indirimi gelir mi beklemeli miyim? Görüşleriniz benim için değerli olacaktır teşekkür ederim şimdiden...
  5. hyakkimaruu

MSI Optix MAG245R2 vs GIGABYTE G24F

Öncelikle herkese merhabalar. Bu iki monitör arasında kaldım. MSI renk kalitesi araştırdığıma göre daha iyiymiş. Ve sanırım GIGABYTE sağa sola dönme özelliği yokmuş. Aralarında yaklaşık 500 TL fark var, değer mi acaba MSI yoksa GIGABYTE tercih etmemde sorun olmaz mı? Renk kalitesinin benim için...
  6. hyakkimaruu

Yardım MSI Vigor GK50 Low Profile vs Asus Rog Strix Scope NX WL DX/RD

Öncelikle merhabalar herkese bu iki klavye arasında kaldım kullanan kullanmayanların görüşlerini almak istiyorum linklerini de bırakıyorum şimdi. Arada kalma sebebim Asus'ta wireless teknolojisi var bu benim için büyük bir artı açıkçası çünkü ofiste de kullanacağım fakat aradaki fiyat farkına...
Geri