Arama sonuçları: *

• Users: Orhan52
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Önerebileceğiniz motorsiklet aksiyon kamerası modeli max 15k civarı

https://www.trendyol.com/dji/osmo-action-4-standart-combo-p-749102287 aklımda bu var ama fiyat performans olarak önerileri bekliyorum
  2. O

60 70k arası sistem önerisi

Ryzen 7 7800x3d. 4070 ti süper li bı sistem düşünüyorum onerebileceğiniz bir sistem varmıdır anakart ram ne seçmeliyim ve hangi siteden almaliyim
  3. O

30K CİVARI HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

GÜNCEL OLARAK BU CİVARDA BİR SİSTEM ARIYORUM BAYA BAKTIM FAKAT AKLIMA YATAN OLMADI ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR SİSTEM VARMIDIR
  4. O

yeni ekran kartı aldım pc açılmıyo

2060 super ekran kartı aldım bağlantılarını yaptım fakat sistem açılmıyor psudan sorun olabilirmi 500watt
  5. O

MSI RTX 3070 Ti suprim modeli yüktemi çalışıyor ?

Kart boşta iken afterburner bakınca değerleri tavanda gözüküyor eskiden olmuyordu ve kart boştayken 60 derece kadar çıkıyor sebebi nedir bir türlü çözemedim
  6. O

İŞLEMCİMİ DEĞİŞEYİM MONİTÖRMÜ DARBOĞAZ İÇİN

3070 Tİ İ5 11400F VAR VE %30 CİVARI DAR BOĞAZ YAPIYOR 1080P DE SİZCE 2K YAMI GEÇMELİYİM YOKSA İŞLEMCİYİMİ YÜKSELTMELİYİM ANAKART Z590A PRO İ7 11700K VAR AKLIMDA AMA KARARSIZ KALDIM
  7. O

DARBOĞAZMI mu yapıyor sistem?

3070Tİ İ5 11400F Z590A PRO ANAKRT VAR OYUNLARDA BAZI OYUNLARDA CPU FUL GPU YARIM KULLANIYOR VE KASIYOR GENELLİKLE PROBLEM DARBOĞAZMI 1080P DE OYNUYORUM
  8. O

MEMORY CORE CLOCK ANLIK FIRLAMASI BOŞTAYKEN

Memory core clock'un boştayken bir anda fırlaması sebebi nedir yaklaşık 30 saniyede en az bir kere böyle fırlıyor
  9. O

BİR SÜRE SONRA OYUNDA FPS DÜŞÜŞÜ

Sistemi yeni topladım , örnek olarak csgo'dan veriyorum oyunun başlarında min 400fps alırken 20 30 dakika sonra 300 fps e kadar düşüyor bazen daha aşşağıya bile iniyor bu sebepten dolayı format attım fakat çözüm yolu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim bu konuda ekran kartı : MSİ 3070 ti...
Geri