Arama sonuçları: *

• Users: Marekka
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Asus dual 4060 ekran kartı var 2k monitör bakıyorum

normalde oyunlar için 2 tane 1080p monitörüm var ikiside ViewSonic amacım dizi film kalitesini artırmak oyun için 2k çözünürlükte zorlanacağını biliyorum amacım dizi film izlemek sizlerin fikirlerinizi rica ediyorum Teşekkürler. Not: bütçe olarak bakmıyorum önceliğim qled monitör oledler biraz...
  2. M

Nvidia geforce rtx 4060 3 fanlı model tavsiyesi ve bir model sormak istiyorum

Bu model nasıldır, 3 fanlı modelini pek bulamadım ti olan modellerde var fakat ben düz modelde 3 fanlı arıyorum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
  3. M

Makrolu mouse Kullananlardan öneri

tuşa sürekli basmasını ayarlayabileceğim mouse var mıdır, yani bir simgenin üstüne sürükleyip bırakınca aralıksız tıklatması gibi oyun'da kullanacağım
  4. M

kulaklık da yıpranılan yerlere uygulanacak tavsiyeler

kablolu ve kablosuz olarak kullandığım kulaklığın üst kısmı kafa bandı dediğimiz yer suni deri yıprandı ve soyuldu buraya uygulayabileceğim kaplama tarzı tavsiyelerinizi bekliyorum ayrıca yedek parça olarak ne isminde geçtiğini bilmiyorum model= sony wh-ch 710n kulaklıktan memnunum aslında...
  5. M

Çözüldü✓ Yıpranmış kulaklık ped/ yastığı öneri ve tavsiye

Aktif olarak kullandığım sony wh-ch 710n modeli kulaklığımın yastıkları değiştirecem fakat dikişli kısımlarından patlamak üzere gibi alternatif olarak yerine kullanabileceğim yani böyle yapan var mı şimdi servisi arayacam muhtemelen ya elimde var yada yok diyecek hızlıca yenisini bulmam lazım...
  6. M

Harley-Davidson Arles (025M100704) bot nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/harley-davidson-arles-025m100704-siyah-deri-bot-p-HBCV00000SHIA7?magaza=Hepsiburada Yeni bir bot almayı planlıyorum ama orjinal olup olmadığı biraz şüpheye düşürüyor, alıp kullanan var mı? numara konusunda bir kaç ay önce aldığım spor ayakkabı 44 almıştım bir...
Geri