Arama sonuçları: *

1. E

FC 25 En az 78 GEN nasıl yapılıyor ?

FC 25 de görev yaparken bu aşamayı bir türlü gecemedim yardım eder misiniz ?
  2. E

Kablosuz Kol Bluetooth Olmadan Kullanılır mı?

Arkadaşlar Merhaba, Xbox Series Wireless 9.Nesil GamePad almayı düşünüyorum ancak kullandığım pcde bluetooth özelliği yok bunu kullanabilir miyim? Ya da başka bir gamepad öneriniz var mı?
  3. E

PC İçin Uyumlu Gamepad Önerilerinizi Bekliyorum

Merhaba 1500TL'ye kadar pc için gamepad önerebilir misiniz?
  4. E

Fifa 23 Güncelleme Hatası

Herkese iyi forumlar; Epic Games'den FİFA 23 SE almıştım.Oyuna güncelleme gelmiş güncellemeyi yapıyorum ancak oyun güncellenmiyor.Aşağıdaki görüntüde göreceksiniz güncelleme doluyor ama hala güncelleme gerekli hatası alıyorum var mı bu sorun hakkında bilgisi olan ya da yardımcı olabilecek olan?
  5. E

FİFA 23 GÜNCELLEME HATASI

Herkese iyi forumlar; Epic Games'den FİFA 23 SE almıştım.Oyuna güncelleme gelmiş güncellemeyi yapıyorum ancak oyun güncellenmiyor.Aşağıdaki görüntüde göreceksiniz güncelleme doluyor ama hala güncelleme gerekli hatası alıyorum var mı bu sorun hakkında bilgisi olan ya da yardımcı olabilecek olan?
  6. E

Klima Önerilerinizi Bekliyorum

Merhaba ; 12 Bin TL’lik Vestel Klima önerisi verebilir misiniz ?
  7. E

Bu anakarta 2 Ssd Takılır mı ?

Merhaba; Bu anakarta 2 adet ssd takabilir miyim ? https://www.itopya.com/msi-pro-h610m-e-3200mhz-ddr4-soket-1700-m2-hdmi-vga-matx-anakart_u20519
  8. E

1 TB SSD TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

Sistemimde ''MSI PRO H610M-E 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart'' var. GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe SSD Gen.2 (2000MB Okuma / 1600MB Yazma) bir adet SSD'M var. Depolama için bir adet daha ssd almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
  9. E

2TB Hard Disk Önerilerinizi Bekliyorum

Merhaba; 2TB Hard disk önerebilir misiniz? Markalar hakkında pek bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  10. E

FP Olarak sizce bu klavye iyi mi ?

https://www.garajonline.com.tr/gamenote-kb857l-kablolu-mekanik-rgb-game-klavye-1011?ref=akakce&v=1.34.6 Arkadaşlar bu klavye f/p olarak sizce iyi midir ? Varsa 500-600₺ bandında klavye önerilerinizi beklerim.
  11. E

500 TL Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar 500₺ ye mouse önerir misiniz ?
  12. E

500 TL ye Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar 500 TL ye klavye önerir misiniz ?
  13. E

Monitör Önerlerinizi Bekliyorum

Merhaba Arkadaşlar 5bin TL bütçem var monitör önerilerinizi bekliyorum. Minumum 165hz olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  14. E

Monitör Önerilerinizi Bekliyorum

Merhaba; Bütçem 5k monitör önerir misin ? 165 hz ve 27 inc düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  15. E

Bu Monitör Nasıl Sizce?

Herkese Merhaba; Sizce aşağıdaki monitör nasıl ? Alınır mı ? https://www.n11.com/urun/msi-g272c-27-1-ms-170-hz-freesync-premium-full-hd-curved-va-led-monitor-35290355?magaza=tekramarket
  16. E

Monitör Önerilerilerinizi Bekliyorum

Merhaba; Minumum 165hz olan 27 inc monitör önerlerinizi bekliyorum. Bütçem 5k yarfımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  17. E

Merhaba 5K bütçem var güzel monitör önerilerinizi bekliyorum. Minumum 165hz olursa sevinirim.
  18. E

Monitör Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Merhaba; Minumum 165hz olan monitör önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 5k Şimdiden teşekkür ederim
  19. E

Merhaba; Sistemim: Intel Core i5-12400F İşlemci MSI PRO H610M-E DDR4 Anakart MSI RTX 3060 Ti Ventus 3X OC 8GB Ekran Kartı Gskill 16GB Dual 3200MHz RAM Goodram 512GB M.2 SSD Thermaltake Versa T25TG RGB Kasa Thermaltake TR2S 550Watt 80+ Güç Kaynağı Bu sistemime uygun monitör önerilerinizi...
  20. E

Bu Monitör Alınır Mı ?

Merhaba şokun internet sitesinde şu monitör satılıyor sizce alınır mı ?
Geri