Arama sonuçları: *

• Users: yeon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Çekirdek modu donanım tarafından zorlamalı yığın koruması kapalı hatası

Arkadaşlar dünden beri windows güvenliği böyle bir hata veriyor internette bu konu hakkında pek bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. 2. ss de ayarlara git seçeneğine basınca sayfa kullanılamıyor diyor.
  2. Y

Fanlar çok ses çıkartıyor

1 ay önce hazır sistem aldım. Valorant cs gibi düşük grafik oyunları oynarken hiç ses felan yok gayet iyi çalışıyor fanlar ama rdr2 death stranding vb oyunları açınca fazla ses çıkartıyor. Ayriyeten birde kulağımı kasaya dayayıp dinledim bir de cızırtı sesi var. Ekran Kartı sıcaklığı 70 75 arası...
  3. Y

Çözüldü✓ Gpu hatası ve Cpu kullanımı %100 sorunu

Valorant girmek istedim bu hata ile karşılaştım ne olduğu hakkında bir şey bulamadım doğru düzgün. Diğer oyunları açabiliyorum ama garip bir şekilde cpu kullanımı %100 oluyor ve oyunların ana menüsünde bile kasmaya başlıyor pc. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. XFX RX 6700XT 12GB amd ryzen 5...
  4. Y

Çözüldü✓ Ekran kartını anakarta taktım ama çalışmıyor

İnce hesaptan sistem aldım bu gün elime ulaştı. Monitör yarın gelecek ama ben şimdiden ekran kartının montajını yapmak istedim. Ekran kartını taktım kablolarını bağladım sonra oldu mu diye sistemi çalıştırdım kasanın içinde ekran kartı hariç her şey çalışıyor. Ekran kartının çalışması için illa...
Geri