Arama sonuçları: *

1. H

RYZEN 7 5800x3D için 240mm soğutucu önerisi

Merhaba. Şu KASA için , Ryzen 7 5800x3d'de kullanmak üzere 240mm soğutucu arıyorum. Kasadan çok anlamam ama sitesinde en fazla 240mm desteklediğini yazdığı için 360mm alamıyorum. 2500 TL civarı bütçem var, esnetebilirim. Kriterim iyi soğutması ve olabildiğince yükteyken sesinin rahatsız...
  2. H

Ryzen 7 5800X3D için sıvı soğutma

Selam. İşlemciyi yükseltmek istiyorum. Soğutma kısmına çok takıldım. Fiyat/Performans ürünü, işlemciyi agresif çalıştırabileceğim ve biraz daha sessiz çalışan bir sıvı soğutucu arıyorum. Kasanın eni yaklaşık 37 cm, yüksekliği yaklaşık 43 cm. 240mm mi yoksa 360mm mi? Üst veya ön taraf, nereye...
  3. H

2k 144hz 1ms altı IPS monitör tavsiyesi

Selamlar. 2k çözünürlüklü En az 144hz En fazla 1ms IPS Panele sahip monitör tavsiyesi istiyorum. 2.sorum ise . 240hz 0.5 msli 1080pli IPS monitör aldım. Sizce üstüne eklenip 2k alınmalı mıdır ?
  4. H

RX 5700XT için Monitör Tavsiyesi

Selam. Kartımın 2k oyun için uygun olduğunu okudum. 1080p alsam yazık eder miyim ? 1080 FULL HD için Viewsonic XG2405 vs FULL HD lenovo G4-20 2K için 4000TL civarlarında güzel bir monitör bulamadım. 1080p veya 2k + 23.8 inç, ghosting yapmayan tavsiyelerinize açığım
  5. H

Ryzen 5 3600xt Upgrade Önerileri

Selamlar. Ryzen 5 3600xt kullanmaktayım. Yerine yükselttiğime değebilecek işlemci veya sıvı soğutmalı işlemci önerileriniz var mı ? Şimdilik 2500-5000 fakat değecekse üstüne çıkabilir durumdayım. Anakart: ASUS TUF B450M-PLUS GAMING Şimdiden teşekkürler. :)
  6. H

Ryzen 5 3600XT Sıvı Soğutma Önerisi

Selamlar , işlemcimi full O.C. yapmak istiyorum. Şuanki auto ayarlarında 4450-4600 mhzlere çıkabiliyor. Sıcaklığı 65-70 civarı. Sıcaklığının düşürerek %'lik kullanımı arttırmak ve daha fazla performans almayı amaçlıyorum Önereceğiniz 1500 civarlarında sağlam sıvı soğutucu var mı ? (İşlemci...
  7. H

Frametime Dalgalanması + Tuhaf Video Deneyimi

Selamlar. Uzun zamandır sistem boşta iken bile Frametime yükselmeleri alıyorum ve anlık fps kaybı yaşıyorum. Hatta yeni bir sıkıntı daha türedi ,grafiği olan herhangi bir şeye tıklamak, üstüne fareyi gezdirmek veya video izlemek tuhaf sorunlar yaratıyor. Güzel bir oyun deneyimini bir türlü...
  8. H

Aida64 Test Sonuçlarım Nasıl? Gpu Bağlantı Yeri 108 Derece

Selam. 10 dakika için Aida64 ile kararlılık testi yaptım. Sonuçları nasıl ? Gpu bana çok ısınıyormuş gibi geldi. Test sırasında fare akıcı fakat küçük droplar giriyordu ve fazla işlem yaptırmadı. (Şuan için single 8gb ram takılı) Herhangi bir upgrade veya soğutucu tavsiyeniz varsa dinlemek...
  9. H

Ram GB + Mhz + CLK + Single/Dual/Quad Önerileri

Selamlar. Bugün 2x8 Ram'lerimden(2x3200mhz) birinin sıkıntılı olduğunu tespit ettim. O yüzden garantiye göndericem. Aklımda size danışacağım ram durumları var. Beklemek istemediğim için 2x16 Gb 3600 Mhz ram almayı düşünüyorum. Garantiden dönecek 2x8 Gb 3200 Mhz ramlerimi yanlarına eklemeyi...
  10. H

Memtest86 Hatalarım Ne anlama geliyor ?

Merhaba. RAM'lerimi D.OC.P ve default profilleriyle Memtest ile tarattırdım. Sonuçlar bu. D.OC.P açık hali. D.OC.P kapalı hali. Sizce sorun kesin olarak RAM'lerdir diyebilir miyiz? RAM'lerin tam oturmaması veya yuvalarının bozuk olması vs. gibi durumlar buna yola açar mı? Desteklerinizi...
Geri