Arama sonuçları: *

1. K

Yardım X.M.P açtığım zaman pc açılmıyor.

Merhaba. 3600 mHz Apacer Nox ramlere sahibim. 2x8 olacak şekilde fakat xmp açınca önce mavi ekran sonrasında hata ekranı ve daha sonrasında ise komple bilgisayar gidiyor ve bios sıfırlamaz isem açılmıyor. Bunun hakkında manuel voltaj ayarlamayı vs denedim fakat işe yaramadı. Yardımcı olabilir...
  2. K

Ramler hakkında yardım eder misiniz?

Merhaba. Ramlerimin 2133 mhz'de çalıştığını fark ettim ve xmp1 yaparak 3600e çektim. Fakat bunu 2 kez yapmama rağmen 2sinde de bilgisayar siyah ekran verdi ve daha açılmadı. Bios pilini çıkartıp takınca zaten ram mhz'leri sıfırlanıyor. A-520M K V2 R5 5500 Rx 6700
  3. K

Çözüldü✓ Hazır sistem hakkında yardım eder misiniz?

Merhaba. Az önce yeni hazır sistemi kurup televizyonda denedim. BIOS geldi ve xmp 1 seçtim. Ardından reboot and select proper boot device adında bir hata aldım. Kasayı aç kapat yaptım ve bu andan itibaren klavyeye ışık gelmemeye başladı. Kasa çalışıyor, her şey tıkırında fakat klavyeye ışık...
  4. K

Gençer gaming hakkında.

Merhaba, geçtiğimiz günlerde Gençer Gaming'den hazır sistem satın aldım. Bir kaç forum konusu gözüme çarpınca şikayetvar'a gittim ve Gençer Gaming'in böyle bir yanıtı ile karşılaştım, daha önce böyle bir yanıt ile karşılaşan var mı? Ek olarak Gençer Gaming'e olan güvenim sarsıldı. Sizce ne...
  5. K

Yardım: Pckolik hakkında

https://pckolik.com/urun/hector-pchocasi-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-2060/ Sistemi satın alacağım fakat ödeme kısmında bir türlü kod gelmiyor. Nasıl halledeceğiz bilen var mı?
  6. K

PNY markalı 1660ti ekran kartı hakkında

PNY 1660ti ekran kartı alınır mı? Ek olarak pckolik.com güvenilir mi?
  7. K

Yardım: Bu sistemi almak istiyorum fakat psu endişelerim var.

Merhaba. Aşağıdaki sistemi 10.370₺'ye satın alacağım fakat psu'yu gelecek ay almam gerekiyor. Kaç w psu önerirsiniz? Ek olarak televizyona bağlı kullanacağım monitör alana kadar. Bir zararı dokunur mu, televizyon çok büyük değil. SİSTEM ÖZELLİKLERİ: PNY GeForce GTX 1660 Ti Dual Fan 6GB GDDR6...
  8. K

Bu sistemi almak mantıklı mı?

Sizce bu sistemi almak mantıklı olur mu? Bütçem normalde 10.000₺(aşar mısın diye sormayın aşamam), kasayı NZXT H150I yaparak almak istiyorum. Ram 2x8 single kit maalesef. Sistem fiyatı NZXT kasa ile beraber 10.300₺.
  9. K

10.000₺ sistem önerisi.

Karne dönemi altında RX 6600'lü sistemler paylaşılıyor, fark ettiğime göre. RX 6600'lü bulabilir da önerebilir misiniz? Bütçeyi aşar mısınız diye sormayın daha fazla beklemek istemiyorum :D Böyle bir sistem buldum fakat 6500XT, 6600'ün çok gerisinde. Kas gücü vs. >>...
  10. K

XFX RX 6600 vs XFX RX 6700

Merhaba, bütçe olarak herhangi bir kısıtlamam yok. Sizce rx6600 hemen almalı mıyım? Yoksa 1-2 ay daha bekleyip rx6700 mü almalıyım? 5500₺ RX 6600 >> https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-xfx-rx-66xl8lfdq-rx6600-speedster-swft210-8gb-gddr6-128bit-3xdp-1xhdmi-pci-e-4-0-fiyati,1450449477.html...
  11. K

R5 5600 x Radeon 6700'lü sistem hk.

Yakın zamanda paylaşılan bir sistem olan: "https://www.tebilon.com/amd-5600-xfx-6700-10gb-gigabyte-b450m-h-wd-480gb-xpg-16gb/#" sizce alınır mı? Ocak 1'de fiyatlar 2 katı olacak diyorlardı fakat minikte olsa bir düşüş yaşandı fiyatlarda. Ekim-Aralık ayında 15.000₺'ye bu sistemi bulunca...
Geri