Arama sonuçları: *

• Users: ahmetdurak
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

gamepower warlord tamiri

modeli aşlıkta yazdığı kulaklığım yere düşerken refleks olarak bir anda kablodan tuttum ve kablosu elimde kalıp kendisi yere düştü içindeki lehimleri koptu bunun tamiri mevcut mudur bunun için nerelerde yaptırabilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  2. A

spotify ses kalitesi

spotify ses kalitesini ayarlardan nasıl daha çok arttırabilirim? burada ne yapmalıyım öneriniz nelerdir?
  3. A

pc bluetooth dongle görmüyor

almış olduğum bluetooth dongle masa üstü bilgisayarıma bağlayınca aygıt yöneticisinde gözükmüyor bunun için ne yapmalıyım
  4. A

discord moderatör nasıl olunur ne yapması gerekir

bir sunucunun discordunda moderatörlük yapmak üzere görüşmeye çağrıldım benden bu konuda ne beklenir ne yapmam gerekir ilk defa böyle bir şey yapıcam bilgisi olan bir bilgi verebilir mi ve bu durum karşısında benim alacağım bir karşılık oluyor mu
  5. A

viewsonic monitör ekran

sahip olduğum ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6 modeli monitörüm pc açarken ekranda böyle şeyler çıkıyor viewsonic ile mail yoluyla irtibata geçtim ve garantisi dolduğu için ücretli cihaz değişiliği yapacaklarını ve ücretlerde kur bazlı olduğu için yurtdışından alınıp fiyat 290 usd+kdv dediler bu...
  6. A

ram frekans hızımı yükseltme

ram frekansım 3000 mhz bios ayarlarında 2133 mhz gözüküyor fakat bunu 3000 mhz yapınca pc çok kasıyor ve anakartım 3200 mhz e kadar destekliyor nedeni nedir 1673040049 arkadaşlar kusura bakmayın bir hata yaptıysam konu açarken ilk defa açıyorum bilmiyorum
Geri