Arama sonuçları: *

1. E

Anakart için B760-A Mı Yoksa Z690 No? (Overclock Yapmayacağım)

Sistemim beyaz olduğu için görüntüye önem veriyorum İşlemci : i5 14600KF Overclock İşine hiç olumlu bakmıyorum 360mm sıvı soğutmam var Amacım VRAM Mosfetlerin Daha düşük sıcaklıkda çalışması Eski anakart : Gigabyte b660m ds3h VRAM ler 110 dereceleri gördüğü için frekan ve voltaj kesiyor.
  2. E

İ5 14600KF İÇİN ANAKART ÖNERİSİ (OC YAPMAYACAĞIM)

Gigabyte b660m ds3h kullanıyorum render da vrm mosfestlerim 110 dereceye çıkıyor ve bios kendini korumaya alıp frekansı ve gücü kesiyor bu sebepten öneri almak istiyorum Ddr4 bir anakart şart ramleri daha yeni aldım Aklımdaki düşünde Asus rog strix B760-A OC yapmayacagim
  3. E

Çözüldü✓ i5 14600KF + RTX 3060 550w PSU yeterli mi?

Fotoğraf da göründüğü gibi ne kadar doğru bir sonuç bilmiyorum ama 497 çıkıyor bende ASUS TUF 550B güç kaynağı mevcut şu anki işlemcim i5 12400f 6 aydır 550w kullanıyorum yük testinde vs sorun olmadı ama bu yeni işlemci ile beraber bir sorun olur mu deneyen varsa yardımcı olursa sevinirim 1 ay...
  4. E

Discord'da Konuşurken Pc Mavi Ekran Sorunu

Merhabalar Konu Sadece Discordda Değil Sistemde Hiç bir şey açık olmasada belli bir süre sonra mavi ekran veriyor bana yardımcı olabilecek varmı MiniDump Dmp Dosyam
  5. E

Çözüldü✓ Sistem Boşta İken Mavi Ekran Sorunu

-RAM: Kingstone furry beast 8+8 ve Kingstone hyper x furry 8+8 =32 gb 3200mhz cl16 (16gb iken de çöküyordü ram dan kaynaklandığını sanmıyorum) -SSD modeli: samsung 980 500gb -Ekran kartı: rtx3060 12gb zotac -Anakart: gigabyte b660m-ds3h ddr4 -İşlemci: i5 12400f -Bios: En Son Sürüm (Beta Değil)...
  6. E

Çözüldü✓ 4 kanallı ram yuvasına 2 farklı ram takarsak ne olur?

Ram şiparişi vermiştim ramler elime geldigi an farkli oldugunu anladım şuan için sistem bu şekilde ram test yaptigimda problem olmuyor fakat farklı bir sorun var bios dual olan hypex 3200 mhz calisiyor yeni ramler ise 2400mhz olarak gozukuyor fakat sistem acildiginda gorevyoneticisi kısmına...
  7. E

Realtek HD Audio İle Realtek HD Audio DCH nin Arasındaki Fark Nedir?

Merhabalar kullanmakta olduğum anakart GİGABYTE B660M DS3H DDR4 Gigabyte ın sitesine girdiğimde audio driver bölümünde 2 seçenek beni karşılıyor Biri 2022/08/08 güncel bir yazılım Diğeri 2021 de çıkmış eski bir yazılım güncel olanı kurmak mantıklı ama eskisi ile yenisi arasındaki fark ne...
Geri