Arama sonuçları: *

• Users: hamzaaaaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Tekerlik ile Bunny Hop Mouse Önerisi

Tekerlik ile bunny hop mouse önerileriniz nedir Rival 3 vardı bozuldu tekeri Deathadder v2 var kullanip bozmak istemiyorum uzun süredir kullanıyorum zaten hatıra 1000-2000 arası önerileriniz nedir
  2. H

Havit Kb874-L Almayın Uzun Kullanım Tecrübesi

arkadaşlar bu klavye red switch başlarda vs çok beğenmiştim sesi fln tuş hassasiyeti iyiydi ama zamaanla tuşlar dengesizleşmeye başladı bazı harfler birden çok kendi kendine basıyor 11 ddd gibi oluyor uzun kullanımda tutarsız bi klavye ama fiyatı ve %70 olmasınıın yanında red switch olmasıda iyi
  3. H

Çözüldü✓ 5800x3d 3000tl Farka Değermi

İyi akşamlar mevcuttaki sistemim R5 5600 RX6800 Pubg de düşük fps alıyorum işlemci yükseltmem gerekiyor arkadaşımda 5800x3d var 5600 ün üzerine 3k gibi bişey istiyor bana mantıklı geldi aslında Yt ye bakınca arada ciddi bi fark sezdim sizin görüşleriniz nelerdir not : am5 e geçemem tüm sistem...
  4. H

Yardım Rx6800 Düşük FPS Sorunu

Beyler dün coolwhine sesi icin konu açmıştım çözmüştük sorunu Ben neden pubg de düşük fps aliyorum ekran kartı kullanimi 60 70 fln, ultraya da ceksem gene ayni fps yi aliyorum İşlemci r5 5600 Xfx rx6800 Ne ekran karti nede cpu full kullanilmiyor Cs de akiyor ama pubg de rx6600 ile ayni...
  5. H

Çözüldü✓ Rx6800 Cızzz Sesi Nedendir

ikinci el faturalı gamer birisinden aldığım rx6800 sabit bi şekilde cızz sesi yapıyor fps i sınırlandırğımda taramalı tüfek gibi kesik kesik yapıyor fps yüksek iken sabit cız sesi geliyor
  6. H

🔥İndirim Ergoflex North Bayou Nb A5c Çift Monitor Kolu 2599tl

Ergoflex North Bayou NB A5C Çift Monitor kolu 3700Tl yerine 2599Tl ye düşmüş https://www.hepsiburada.com/ergoflex-north-bayou-nb-a5c-17-32-inch-cift-kol-2-9-kg-monitor-standi-2026-versiyon-p-HBCV0000EIYZGD
  7. H

MacOs , hackintosh hakkindi bilgisi olan varmi

Appstoreya oyun çıkaracağım ama bunun için bir macbook lazım Hackintosh indirip kursam sıkıntı yaşarmı Bilgisi olan yazılımcı abiler soru işaretimi giderebilirmi lütfen
  8. H

BYNOGAME den ak47 skini alıp steamde satmak mantıklımı

Beyler skin bu : https://www.bynogame.com/tr/oyunlar/cs2-skin/ak-47-legion-of-anubis-field-tested-p16376 bynogame de 35 dolar steamde ortalama 46 dolara satılıyor 45 dolara satsam 10dolar kar ederim 2 doları steame gitse 8 dolar kar mantıklımı sizce çok bilmiyorum trade mantığını sistem bu...
  9. H

Steam itemleriyle nasıl para kazanılır

beyler bynogame de biraz bakiyem var item al sat yada başka nasıl taktikler var nasıl para kazanılıyor
  10. H

AMD AFMF 2.1 DENEYİMLERİNİZİ ANLATIRMISINIZ

merhaba arkadaşlar afmf 2.1 deneyimlerinizi anlatırmısınız fsr kare oluşturma gibimi acaba fsr açınca 80 fps gösteriytyor oyun ama kesinlikle 80 fps degil oyun acaba afmf 2 de bu hissayat cidden 80 fps mi yoksa 40 mi
  11. H

Rx5600xt ve 3050 8Gb takas mantıklımı

5600xt im var ama baze sürücü çöküyor 3050 ile kafa kafaya takasa girmek mantıklımı sizce oyunlarda çok ahım şahım bi fps farkı yok dlss için değermi
  12. H

Beyler bilgisayar 1 fps ye düşüyor?

lan normal bi şekilde valomu yada pubg mi oynuyorum fps birden yerlere iniyor hani bilgisayar şak diye kitlenir 'cızzzz' diye ses cıkarır ya onun gi bi oluyor ama kapanmıyor oyun 1 fps 5 fps fln oluyor bazen düzeliyor bazen düzelmiyor ki bu oyunla alakalı bir şey değil bazen bilgisayarın kendisi...
  13. H

Adam akıllı son 1 dk yı kaydeden uygulama yokmu

Beyler adam akıllı son 1 dk yi kaydeden uygulama yok mu ya eskiden windows gamebarı kullanıyodum bazen aktifleşmiyor kaydetmiyordu amd nin kaydedicisini kullanıyorum onunda kalite rezalet bitrate yi 100mpbs yapıyorum gene de görüntü kötü bazende kasım kasım kasılıyor yokmu adam akıllı çalışan...
  14. H

Allah rızası için wechat i olan varmı

Wechate kayit olabilmem için qr kodumun wechati olan biri tarafindan okutulmasi gerek lutfen yardim edermisiniz kafayi yicem
  15. H

Reiden her oyunu steamden ücretsiz oyun veriyor nedir bu

Reiden her oyunu steamden ücretsiz oyun veriyor nedir bu Instada karsima cikti reiden diye bir uygulama yapmışlar uyelik aliyorsun ve istedigin butun oyunlari steamden para vermeden kutuphaneye ekleyip indirip oynayabiliyosun Nedir bunun olayı %100vacban koruması vs varmış Nasıl çalışıyor acaba...
  16. H

RAGEBAİT sonrası masaya yumruk atınca pc donuyor

beyler sinirden masaya yumruk atınca pc donuyor ssd çalışmıyor acaba ssd demi sorun var yoksa anakarttamı yada temazssızlıkmı var anlamadım ama yanıp sonen kırmızı ışık gidiyor bir daha yanmıyor pc 5 10 dk kapalı bekledikten sonra kendine geliyor
  17. H

Havit KB874L Tur İnceleme

Beyler klavyeyi aldım indirimle birlikte 875 Tl ye geldi Kendisi Red switch sesi de güzel membran kadar ses çıkarıyor tok güzel bir sesi var daktilo gibi değil klavye nin kötü tarafı Rgb ışıkları kapanmıyor benmi kapatamıyorum anlamadım bi türlü kapanmıyor. Driveri yok kendi sitesinde...
  18. H

QoS hakkında bilgisi olan varmı

Bu Lanet modemi hiç almamalıydım Qos ayarı yok şaka gibi internete bakıyorum millet var diyo ben arayüze giriyorum yok kafayı yicem Modem : VC220-G3u_TR biligisi olan varsa lütfen yardım edebilirimi
  19. H

ASUS GTX 1660SUPER vs SAPPHİRE RZ5600Xt

Arkadaşlar ikinci el ekran kartı aldım eskiden nvdia kullanıyordum çokta hoşuma gidiyor nvdia ama 5600xt saf güçte bir tık daha iyi hangisini almalıyım sizce fiyatlar aynı dahada yukarı çıkamıyorum
  20. H

Tlou part || Loot sorunu

agalar videoya aldım cekmecden alıyorum kagıdı cantada görünmüyor ilk seferde degil ha
Geri