Arama sonuçları: *

• Users: XooXen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. XooXen

Çözüldü✓ Güncelleme takılı kaldı

Arkadaşlar bilgisayar böyle kaldı yarım saattir böyle Ne yapmalıyım?
  2. XooXen

Max 1000tl klavye önerisi

Arkadaşlar bütçem maksimum bu kadar, daha da artamaz.Switch fark etmez, %60 olursa çok güzel olur.
  3. XooXen

Max 1000tl kablosuz mouse önerisi

Ben olsam ben de kablolu alırdım ancak arkadaşımın kablosuz takıntısı var.Max 1000 TL bütçesi var. Lütfen bütçeyi arttırmasını veya kablolu almasını istemeyin arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler...
  4. XooXen

Yardım Odamda internet çekmiyor

Arkadaşlar odamdan internet çekmediği için Xiaominin dandik kablosuz ağ güçlendiricisini almıştım çok önce ama sanırım ömrünü doldurdu.Artik bağlanamıyor ağa. Bu yüzden ben de yeni bir sinyal güçlendirici ya da router almaya karar verdim. Maksimum bütçem 650tl İnternet 100 mbps ancak 100ünün de...
  5. XooXen

Hyperx Cloud Flight Wireless Kulaklık Nasıldır?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-flight-hhsf1-ga-bk-g-ps4-ps5-wireless-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1659112192.html
  6. XooXen

USB to Type C dönüştürücü önerisi

Razer Barracuda X alacağım ama masamda Type c girişi olmadığı için dönüştürücü de alacağım.Belli bir bütçe yok çünkü ne kadar verilmesi gerektiğini bilmiyorum.Sadece normal performansını versin yeter. Başka kulaklık önerileriniz varsa 3kyi aşmayacak şekilde önerebilirsiniz.Simdiden teşekkürler.
  7. XooXen

Yardım Amazondan bu ürünü almak istersem ne kadar öderim?

https://amzn.eu/d/hJYSS3M Arkadaşlar Amazon prime olmadan bu ürün bize kaça gelir? Amazon prime olursa kaça gelir? Ve son sorum, ekstra gümrükte bir ödeme yapar mıyız?
  8. XooXen

Attığım müziklere göre şarkı önerebilir misiniz

En büyük şartım sözsüz olması.Bir de klasik muzik(özellikle Chopin,Mozart vs.) atmazsaniz sevinirim, onun için başka bir playlist kullanıyorum.
  9. XooXen

1.700 TL'ye Kablosuz kulaklık Öneri Misiniz?

Biliyorum, kablolu daha iyi bir seçenek ama kullanım kolaylığı açısından kablosuz istiyorum.Kaliteli, 1700tlye kablosuz kulak üstü kulaklık önerebilir misiniz?
  10. XooXen

Yardım Mac'ten asetto corsa nasıl oynanır

Arkadaşım mac kullanıyor ve araba oyunlarını sevdiği için steamden asetto corsa aldı ama açamadı.Bunun bir çözümü var mı?
  11. XooXen

Razer Deathadder v2 mini alınır mı?

https://amzn.eu/d/gjeQHDC Max 550tl bütçem var bu mouse alınır mı?
  12. XooXen

Max 550tl mouse önerisi

Kardeşim için bakıyorum en fazla verebileceği 550tl. Şartları hafif ve tepki süresinin vs. iyi olması. Çok fazla rekabetçi oyun oynuyor hatta sadece rekabetçi oyun oynuyor.Kablolu kablosuz fark etmez ama kabloluda tepki süresi daha iyi olduğu için kablolu olsa daha iyi olur.
  13. XooXen

6800+1080p mi yoksa 6750xt+1440p mi?

Arkadaşlar sistemler tam oturmuş değil o yüzden paylaşmayacağım, sadece fikrinizi merak ediyorum.Sizce hangisini yapmak daha mantıklı olur?
  14. XooXen

30.000₺ PC+monitör önerisi

Monitör+Kasa+Klavye şeklinde alacağım, bütçe biraz esneyebilir. Nvidia ekran kartı istemiyorum vram sıkıntısından dolayı. Monitör de 1440p olursa çok iyi olur.
  15. XooXen

İtopya karne fırsatlarından bu sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/efe-uygac-proteusamd-ryzen-5-5600asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-ssdgam_h18385 Bu sistemin yanına 2k monitör çekmek istiyorum.Sizce bu sistem alınır mı?Toplam bütçem 30k ama klavye alacağım için kasa+monitör bütçeme 28500 yazdım.Bütçeyi biraz...
  16. XooXen

GTA5 mod nasıl kurulur?

Normalde eski bilgisayarımda hikayeyi bitirmiştim ama kaydetmeyi unuttuğum için yeni bilgisayarımda sıfırdan başladım.Modu sadece offline'da takılmak için kullanacağım.Nasil kurarım?
  17. XooXen

Yardım OpenIV indiremiyorum

Yama indirecektim gta5 için, bütün siteleri denedim ama bir türlü kuramadım OpenIV'yi.Çözümü var mı?
  18. XooXen

Yardım GTA5 eski oyunum yok

Arkadaşlar eski bilgisayarımda gta5 oynuyordum, şimdi yeni bilgisayara geçtim ama rockstar hesabimi bağlamama rağmen kayıt gelmedi baştan başlattı.Bunun bir çözümü var mıdır?
  19. XooXen

1000tl kablosuz mouse önerisi

Arkadaşım için bakıyorum, kablosuz mouse'un kabloluya göre daha yavaş olduğunu biliyor ama yine de kablosuz istiyor.Rgb takıntısı yok.Bu fiyata alınabilecek en iyi mouse nedir?
  20. XooXen

Yardım Anakartımın modelini öğrendim ama internette yok

Arkadaşlar laptopumda ram değişikliği yapacağım için anakartımın mhz desteğini öğrendim.Ama mhz desteğini öğrenemedim.Yardımcı olabilir misiniz?
Geri