Arama sonuçları: *

• Users: Ciddi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ciddi

Yardım thermalright soğutucunun argb yanmıyor

thermalright peerless aldım taktım ama işlemci soketine ama argb aydınlatması yanmıyor yanlış yeremi taktım ? Anakart Asus 650m r
  2. Ciddi

Yardım Vatan sistemine soğutucu takalım diyor

Vatandan aldığım AMD R5 7500F 2070s Teslimatını az sonra yapacağım ama arayıp acilen sıvı soğutma takmamı söyledi Vatandan mı alayım yoksa kendim mi dışardan alayım ?
  3. Ciddi

VATAN BİLGİSAYAR 4070S İKİ SİSTEM ARASINDA KALDIM

Selam arkadaşlar şuan Vatan bayisindeyim Beyaz sistem olan 1440F 4070S Sitemi almak için geldim ama personel arkadaş özellikle AMD R5 7500F Olan modeli öneriyor anakartı ASUS PRIME B650M-R olarak değiştirip aynı fiyat diyor Sizce ne düşünüyorsunuz ? İkiside 38.000 TL
  4. Ciddi

Yardım Lenovo Legion R27QE 27 2k VS Msı 27 Mag 275QF HANGİSİ İYİ ?

SİZCE HANGİSİ İYİ ? TEK MONİTÖRÜM OLACAK
  5. Ciddi

Yardım IPS Ekran siyah ekranda ışık gözükmesi normal mi

MSI 27" G274QPF E2 Monitör aldım Ekran testi yaparken siyah ekranda bu şekilde kamerada parlıyor Gözle görülür şekilde 4 köşeden led ışık vurur gibi sizce normal mi tecrübeli arkadaşların yorumları benim için önemli Video :
  6. Ciddi

Sizce hangisi ? MSİ 2kmı Lenovo 2 k mı

Sayın forum arkadaşlarım 2 monitör arasında kaldım birisi msi kullanan arkadaşların yorumu önemli Diğeri ise forumun yakın zamanda konuştuğu monitör Yorumlarınız benim için önemli MSI 27" G274QPF E2 8.550 TL 9 taksit Legion R27QE 27" 2k 6.800 TL 3 taksit
  7. Ciddi

Öneri Comnet Vdsl ‘den Fibere geçiş

İstanbul esenyurtta yaşıyorum Esenyurt fiber alt yapı son 2 yıldır yaygınlaştı Vdsl alt yapısı olan binaya türktelekom fiber kutusu kurulmuştu. Aktif olduğunuda comnet beni aradığında öğrendim daha dairelere fiber kablo çekilmemişti bile. Beni aradı comnet ekibi bölgenizde aktif fiber...
Geri