Arama sonuçları: *

• Users: Taha vural
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Kuzey marmara otobanı radarlar var mı

Arkadaşlar merhaba. Bu kuzey marmara otobanına radar konulucak muhabbeti yapıldı bi ara daha sonradan radar kontrolleri başladı gibi haberler gördüm. Geçenlerde kocaeli İzmitten hendek’e kadar gittim radar yoktu daha sonraki kullanışımda baya 170 üstü gittim sürekli şu ana kadar bir ceza...
  2. T

failure during update process hatası düzeltme

Arkadaşlar fifa 2023 ü açmayı çalışırken başlıktaki problemle karşılaşıyordum her yolu deneyip düzeltememiştim şimdi göstericeğim kısacık işlemle oyununuz açılıcak EA dosya konumunu açıyoruz>EA DESKTOP u yönetici olarak başlatıyoruz ve problem ortadan kalkıyor
  3. T

Çözüldü✓ laptop tercihi (acer,asus,dell)

arkadaşlar merhaba bu aralar 24 bin ile 27.500 civarında bilgisayar almayı düşünüyorum. daha önceden amazon tarafından aldığım bilgisayarın amazon zoruyla iadesine mecbur bırakıldım önüme seçenek bırakılmıyor iade edilicek fiyat 24k alabiliceğim max 27.500 bi kaç bilgisayar arasında kaldım hem...
  4. T

Çözüldü✓ Acer teknik servis fiyatları nasıl?

Arkadaşlar merhaba elimde acer an515-45 cihazı var içerisinde 8 gb ram bulunuyor bunu yükseltmek istiyorum fakat teknik servis fiyatları ne durumda bilmediğim için çekiniyorum. Daha önceden ram yükseltme, ssd ekleme gibi işlemler yapan arkadaşlar var mı acaba yaptılarsa ne kadar para ödediler...
Geri