Arama sonuçları: *

• Users: EymNn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Football Manager logo paket siteleri güvenli mi?

FM23 için logo paket siteleri buldum, FMinside ve sortitoutsi bunlar güvenilir mi? Direkt olarak link de bırakabilirim. 1706618181 MediaFire'a yönlendirdiği için güvenemiyorum.
  2. E

Papara Sözleşmeli Hesaba geçemiyorum

Papara kart satın aldım her şeyi bağladım, 18 yaşından küçük olduğumdan veli onayını da tamamladım. Sözleşmeli hesaba geçmem gerekiyormuş, velimin telefonunda direkt sözleşmeli hesaba geçiş yapıldı fakat ben hala sözleşmeli hesaba geçemedim. İnternette velin sözleşmeli hesaba geçince sen de...
  3. E

Selçuksports'dan Virüs bulaşır mı?

Genelde arkadaşlarım telefonlarından açar maçı ben de öyle izlerdim ama bu sefer kendim bilgisayardan açacağım ve büyük bir maç var biliyorsunuz. Bunun için de Selçuksports'dan izlemeye karar verdim fakat link bırakmak doğru olur mu bilmiyorum ama Adguard eklentisi sitenin güvenli olduğunu...
  4. E

LoL için 6 aylık Prime aldım nasıl iptal edebilirim?

Samsung Türkiye'den bir mesaj geldi ve 6 aylık ücretsiz Amazon Prime üyeliği hediye ettiler. Fakat kendi kartımdan değil, arkadaşımın kartından arkadaşımın haberi var ama ben bunu nasıl iptal ettirebilirim? Normalde iptal ettirmeyi biliyorum fakat şu an Samsung ile iletişime geçin diyip beni...
  5. E

LoL Prime Gaming'i İptal Ettirme

LoL'de yan çarıma Prime Gaming almak için eski bir Amazon hesabıma giriş yaptım ve ona Prime Gaming denemesi başlattım. Ardından bu eski hesabımda benim ana LoL hesabım bağlıymış LoL'ün ayarlarına girip Prime Gaming ile olan bağlantısını kesmeme rağmen hala aynı hesaba bağlı. Nasıl Amazon...
  6. E

EA Play Üyeliği Nasıl İptal Edilir?

Ben Xbox Game Pass satın aldım, Game Pass satın alınca yanında galiba EA Play hediye etti 1 aylık. EA Play de Xbox Game Pass gibi otomatik ödeme mi? Xbox Game Pass'i son 2 gün kala iptal edeceğim. Otomatik olarak EA Play de iptal edilmiş olur mu? Olmaz ise EA Play üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?
  7. E

Xbox uygulamasında Xbox Gamepass 6 TL gözüküyor

Xbox'un uygulamasında Xbox Gamepass ilk ay 5.90 daha sonra 159 TL gözüküyor. Bu bir hata mı? Hata değilse almayı düşünüyorum ama ben bunu alırsam arkadaşımın kartından alıcam otomatik ödeme olur mu? Otomatik ödeme derken sadece 1 ay kullanmak kartımdan para çekilmemesini istiyorum.
  8. E

Samsung kullanıcılarına ücretsiz 6 aylık Amazon Prime gerçek mi?

Bugün bir e-posta aldım Samsunglulara Amazon Prime 6 ay hediye falan yazıyordu. E-Posta'yı atan da Samsung Electronics Turkiye. Ama a modellerine gelmemiş diyorlardı benim telefonum a21s ama geldi. 1695299389 Gerçek midir diye merak ediyorum.
  9. E

FM23'de oyun içi satın alım var mı?

FM23'de oyun içi satın alım var mı? Böyle genelde oyunlarda hemen geç geç yaparım da böyle yanlışlıkla kayıtlı karttan para falan çeker diye korkuyorum.
  10. E

Amazon hesabımı silersem Prime'dan bağladım oyunlar silinir mi?

Amazon Prime hesabımın Prime üyeliği bittikten sonra veya direkt Amazon hesabımı silersem Football Manager gibi Epic Games'e bağladığım oyunlarım silinir mi? 1694109601 Hatta bu Amazon hesabının E-Posta'sının sahibi ben bile değilim. Arkadaşıma ait bağlarsam sorun çıkar mı?
  11. E

Football Manager 2023 sınırlı süreli mi ücretsiz olacak?

Amazon Prime Gaming 7 Eylül'de Football Manager 2023'ü Epic Games üzerinden ücretsiz yapacak diye haberler çıkıyor fakat bir kaynakta bu oyunun yalnızca 1 hafta boyunca oynanabilir kalacağı yazıyordu. Doğru mu?
  12. E

Discord'da durduk yere yayınım kapandı.

Discord'da arkadaşıma yayın açmıştım veya ekran açmıştım nasıl söyleniyorsa artık, daha sonra yayın kapandı. İnternetim pek iyi değildi ama başka bir sebebi olabilir mi? 1693950597 Normalde böyle şeyler hiç olmazdı sadece arkadaşımın Discord DM'den attığı yeni sunucu davetine katılmaktı. Başka...
  13. E

Amazon Prime 30 Günlük deneme süresi üyelik dondurma nasıl yapılır?

LoL için Prime Gaming aldım neyse ben bu deneme süresini dondurmak istiyorum. Hala böyle bir şey mümkün mü? Öncekinde yapmıştım çünkü hala oluyor mu? Kartınızdan tahsilat yapılmayacak diyor ama ben yine de dondurmak istiyorum.
  14. E

LoL'de biletten hesabım kapanabilir mi?

Bir abime doğum günümü hatırlamıyorum bilet göndereceğim ve değiştirilmesini talep edeceğim dedim, abimse yapma dedi, hesabın bile kapanabilir dedi. Bana şaka gibi gelmedi çünkü çok fazla ciddiydi. Şimdiyse bileti gönderdim. Sizce sorun olur mu?
  15. E

Arkadaşımın kartından Prime Gaming almaktan sorun çıkar mı?

Arkadaşımın haberi var bu Prime Gaming konusundan fakat kendisi zamanında korsan oyun indirmiş birisi onun vereceği Twitch/Amazon hesabına LoL hesabımı bağlarsam sorun çıkar mı? 1693382895 Ayrıca duyduğuma göre karttaki para 40 TL'den azsa bile karttan para çekmiyormuş Prime Gaming için doğru...
  16. E

LoL arkadaşlığım ve sesimle ne yapabilirler?

Ben yakın zamanda bir Discord sunucusuna girdim ama önceki arkadaşlarımdan dolayı hiç bir sanal arkadaşıma güvenemiyorum sadece Discord'da aynı sunucudayız hem Discord hem de LoL'de arkadaş listemdeler, seslide konuşarak LoL oynadık, yaşımı ve adımı biliyorlar. Ben Discord'a 11 yaşında mı ne...
  17. E

Arkadaşlarımın Discord Sunucusundan virüs bulaşabilir mi?

Arkadaşlarım beni 5 kişi oynamak için LoL'e davet etti. Ben de sadece arkadaşımın Discord üzerinden attığı daveti kabul ettim ve sunucuya girdim. Konuşarak yani sesli bir şekilde LoL oynadık. Herhangi bir linke tıklamadım. Bir sorun oluşur mu? Şimdi Discord'u pek kullanmadığım için bu işler...
  18. E

Wifi gibi simgeler buga girdi

Roblox'dan çıktıktan sonra ekranım hep böyle oluyor. Bu normal bir şey mi?
  19. E

Roblox VIP Serverıma giremiyorum

Ben Driving Empire oyununda ücretsiz VIP Server almıştım. Şuanda o sunucuya giremiyorum bana şöyle bir şey diyor: This private server will start renewing every month at Free until you cancel. Tamam ama bu zamanı geçince ücretliye biner mi?
  20. E

Güvenli olmayan bir siteye hemen girip çıksak sorun olur mu?

Bir siteye girdim yanlışlıkla sitenin ne olduğunu anlamışsınızdır. Bir baktım siteye girmiş siteye girdiğimde hata ekranı verdi girdiğimle çıktığım bir oldu virüs bulaşır mı?
Geri