Arama sonuçları: *

1. Miraç Sağır

Çözüldü✓ Ekran Kartım Kendini Sınırlıyor

Yeni sistem kurdum rx 9070xt ile driver kurulumlarini yaptım bios ayarlarıni yaptım. Islemcim 9700x ramler 2 kanal 32gb 6000mhz. Oyuna girince fps drop yedigimi farkettim. Sonra amd yazilimini kontrol ettim sıkıntı gözükmüyordu. Stres testine sokayım dedim ilk başta yüzde 90 kullanıma çıkıp...
  2. Miraç Sağır

Çözüldü✓ Egzoz Fanların ARGB Çalışmıyor

Yeni kasa kurdum asiahorse 6 tane reverse 2 tane düz bıçak nyota pro modeli takılı şuanda. Tüm fanların argb si çalışıyor ama egzozdaki fanların argb çalışmıyor? Sorun neyden kaynaklı olabilir? Argb kablolarini sök tak yaptım tek başına birlikte taktım yine de çalışmıyor.
  3. Miraç Sağır

Öneri Hangi Modeli Tercih Etmeliyim? Netac, Lexar, Agi...

Dostlar selamlar, beyaz sistem topluyorum sadece ram kaldı karar veremedigim fiyatlardan dolayı. Piyasada farkli farkli modeller var mhz ve cl değerleri olarak. Ilk defa gördüğüm ama güvenilir denilen ramler de var. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim öneriniz var mıdır? 27k tibi fiyatlara çıkma...
  4. Miraç Sağır

Öneri 850w Beyaz Psu Önerisi

9700x ve 9070xt için psu arayışındayım. Beyaz sistem için beyaz psu alıp kabloların da beyaz olmasını istiyorum. https://amzn.eu/d/02IPkJv9 Corsair rm850e 6900 küsür fiyatı var. Maximumdan 500tl puan kazanacagım bu fiyata değer mi? Başka öneriniz var mı? Indirim beklenir mi?
  5. Miraç Sağır

Öneri İndirim Beklemek Mantıklı mı?

Kredi kartına taksitle tek tek parçaları kendim seçip beyaz sistem kurmayı amaçlıyorum. Tüm parçaları ayrı ayrı ele aldığımızda indirim denk getirmek ve taksit imkanı bulmak çok zor olabiliyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Olabildigince dip fiyat görmeyi mi amaçlayayım yoksa makul...
  6. Miraç Sağır

Yardım Koltuk tekerleği çıkmıyor

fotoğraflardan anlaşılıyor mu bilmiyorum tekerleğin demiri içinde kaldı yt da video falan baktım pense, kargaburun vs kullanıp çıkartanlar var fakat benim koltuk illalah etti çıkmıyor. başına gelen var mı nasıl çıkartırım bunu bilen varsa. iyi forumlar....
  7. Miraç Sağır

🔥İndirim Msı MB B850 Gamıng Plus Wıfı Pz 11.450tl

Akakçeden gördüğüm kadarıyla gördüğü en düşük fiyat. Arkadan bağlantılı model kabloları gözükmüyor yani alacaklara hayırlı olsun...
  8. Miraç Sağır

DA sistem 5 den sonra gelecek sistem kaç TL civarı olur?

Bugün Instagram hikayesinde paylaştığı kısa videoda hiçbir parça gözükmüyor(2. Sistem). Sizce kaç TL civarı olur? Benim 15k maks bütçem var. Yani 2. Sistem daha iyi olacaksa onu beklemek istiyorum. İyi akşamlar...
  9. Miraç Sağır

Haziran ayında 13000tl bütçe ile sistem

@Abdullah Hacıgül abi üniversite sınavından sonra bilgisayar alacağım inşallah. 13.000tl sadece kasa için bütçem var. Haziran ayında bu fiyatta sistem çıkarma ihtimalin var mı? Teşekkür ederim
  10. Miraç Sağır

RX 5500xt ekranı kartı sürücü çöktü

Arkadaşlar discordda konuşurken birden ekranda ekran kartı sürümü çöktü yazdı. Nasıl çözebiliriz bu sorunu?
  11. Miraç Sağır

Mikrofon ses düzeyi (çok az)

Yeni bilgisayar topladım. Bundan önceki bilgisayarımda böyle bir sorun yoktu. Sesi gayet yüksekti. Tüm ayarları denedim galiba ama bir türlü mikrofon sesini düzeltemedim. Yardım edin.
  12. Miraç Sağır

5000tl civarı telefon önerisi

Merhabalar 5000tl civarı fiyat/performans telefon arayışındayım. Xiaomi mi Note 10 Samsun s10 lite İphone se2 gibi telefonlara baktım aklımda mi Note 10 var. Sizin tavsiyeniz nedir?
Geri