Arama sonuçları: *

• Users: oflee61
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. oflee61

Öneri Rahat sandalye önerisi

Arkadaşlar ben uazktam çalıştığım için pc başında günde yaklaşık 7 saat ve üzeri vakit geçiriyorum. Bu yüzden rahat ettirecek bir sandalye arıyorum. Oyuncu koltuğu da olur ofis koltuğu da fark etmez önemli olan rahat olması...
  2. oflee61

Samsung Watch 5 vs Watch FE

Arkadaşlar Watch 5 2. el Watch FE 0. wstch 5'i 2K ya buldum sizce alınır mı? Yoksa üstüne 1.5 daha ekleyip Watch FE mi almalıyım. Watch 5 de Android olduğu için biraz kararsız kaldım.
  3. oflee61

Asus Vivobook 16X 2*16 ram destekler mi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-vivobook-16x-12-nesil-core-i5-12450h-rtx3050-4gb-8gb-512ssd-16-w11.html bu laptop 2*16 ram destekler mi
  4. oflee61

Unity useLegacyPackaging = true problemi

Arkadaşlar merhaba unity de > Configure project :launcher WARNING:The option setting 'android.bundle.enableUncompressedNativeLibs=false' is deprecated. The current default is 'true'. It will be removed in version 8.0 of the Android Gradle plugin. You can add the following to your build.gradle...
  5. oflee61

max 2000 anc li silikonsuz kulaklık

max 2000 anc li silikonsuz kulaklık önerşsi olan var mı doğru düzgün kulaklık bulamadım. 1726317302 anc olmasa da en azından müzik vs dinlerken airpods gibi olsun dışarıdan çok fazla ses gelmesin
  6. oflee61

Unity modile build hatası

oyunu pc de açınca sorun yok ama android de açmak istediğimde Starting a Gradle Daemon, 1 incompatible Daemon could not be reused, use --status for details > Configure project :unityLibrary The RepositoryHandler.jcenter() method has been deprecated. This is scheduled to be removed in Gradle...
  7. oflee61

Ucuza steam key nereden alınır

Merhaba ben forza 5, microsoft flight simulator ve baldurs gate 3 almak istiyorum çoğu site steam hesabı olarak veriyor. Steam keyi olarak veren yok mu?
  8. oflee61

Kafa üstü kulaklık önerisi

Arkadaşlar önceden anker q30 kullanıyodum kafama rahat oluyodu ama çok terletiyodu. Sonra samsung buds fe vardı ama kulakiçi kulaklık kullandığım için artık baş ağrısı yapıyor. Jbl 520bt lere falan baktım onların ses kalitesi ve rahatlığı nasıl kulaklığı çok kullandığım için rahat bir kulaklık...
  9. oflee61

Mobil oyun için yardım

Arkadaşlar kendim mobil oyun yapıyorum ve gta vice city veya gta 3 map i kullanmak istiyorum nasıl elde edebilirim?
  10. oflee61

ETS 2 Fps vs ms sorunu

Arkadaşlar normalde ets 2 yi en yüksekte 70 üzeri oynuyordum bu güncellemlerden sonra fps im 45 e düştü. Oyunda mı bir sorun va rbenim bilgisayarımda mı anlamadım. Ama Snowrunner ultranın bir tık aşağısında 70+, rdr2 de yüksek ultra karışık dlss falan da balanced de 55 60 arası alıyorum ama ets...
  11. oflee61

Unity Mobile Traffic System v2.0 Problemi

Kendi mapimde road setup da create road yapınca shift + sol klik e basıyorum ama yola road point eklenmiyor. Mobile Traffic System v2.0 nin örnke mapinde denediğimde sorun olmuyor. Ne yapmalıyım bilenler yazabilir mi?
  12. oflee61

Aldığım harici ssd tam performans vermedi

https://www.itopya.com/kingston-xs1000-1tb-usb-32-type-c-tasinabilir-harici-ssd-1050mb-okuma1000mb-yazma_u23868 bu ürünü aldım https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/product-specifications/2101655315 bu da laptopumun özellikleri. Usb type a da 5gbps hız var deniyor ama...
  13. oflee61

Harici ssd önerisi olan var mı

https://ty.gl/rhwe08vdnw bu ürünü buldum bu fiyat bandında önerir misiniz
  14. oflee61

Razer i9 rtx 4070 laptop 90k

https://www.teknosa.com/razer-blade-18-intel-core-i913950hx-32-gb-1tb-ssd-nvidia-geforce-rtx-4070-18-w11-siyah-notebook-p-125037383?utm_source=fb_ig&utm_medium=paid_social&utm_campaign=OPP_DP_Teknosa_Session_DPA_VC_Prospecting_AO&utm_content=Broad_NU&utm_term=Dinamik&fbclid=PAAaaMuhTpsDypGBM_ffwe...
  15. oflee61

Ets 2 kaplamalar geç yükleniyor

Arkadaşlar merhaba bende victus i7 13700h rtx 3050 6 gb ekran kartı 32 gv ram li laptop var. Ets2 oynarken kaplamalwr çok heç yüklenşyor arabalar dibime gelince şekilleri ortaya çıkıyor onun dışında sadece bir nesne gözüküyor nasıl düzeltirim 1717789832 Ayrıca ekran kartım geforce experience ye...
  16. oflee61

m2 macbook air alınır mı

arkadaşlar merhaba benim arkadaşım 15 e macbook air m2 16 ram 256 ssd li laptopunu satıyor. bir sorun yok diyor. ben flutter, java, c++ ve unity ile uğraşıyorum. bana bir sorun yaratır mı? bir de alırken nelere dikkat etmeliyim?
  17. oflee61

MacOS Sonama Kasma Sorunu

Merhabalar MacOS Sonama yı eksiksiz tam olarak kurdum ama çok kasma yaşadım. Bilgisayarımda 32 ramden 10 unu verdim 20 çekirdekten de 8 ini verdim ama ayarlara bile giremedim. Böyle olması normal mi ben MacOS Sonama ile kod yazmayı düşünmüştüm ama olmayacak galiba değil mi ? Bu arada VMWare...
  18. oflee61

windows cihaza macos kurulur mu

Arkadaşlar victus i7 13700H rtx3050 6 gb 32 gb ram li laptop a sahibim. flutter ile mobil uygulama yapıyorum ve yaptığım uygulamaları aynı zamanda app store ye de koymak istiyorum ama internette macbook şart diyorlar. bunu windows lu cihazla yapamaz mıyım?
  19. oflee61

Ets 2 oynarken drop sorunu

arkadaşlar 1.50 güncellemesinden sonra görüntü gecikme oranı 65 70 ms lere çıktı ne yapmalıyım. Oyun oynarken uzaktaki arabalar dibime gelince kaplamaları yükleniyor ve sık sık drop yiyorum. Ayrıca ekran kartım 75 w olduğu halde 70 w kullanıyor. En yüksekte 55 fps zor alıyorum. Ne yapmalıyım
  20. oflee61

750 tl ye kadar mouse

Şu anda g203 kullanıyorum boyutu tam istediğim gibi ama kablosuz bir mouse ye ihtiyacım var. 750 tl civarında (daha düşük fiyat olsa daha iyi olur) g203 boyutlarında indirimde kablosuz mouse var mı? Bir de olursa 2000 dpi olsa çok iyi olur.
Geri