Arama sonuçları: *

• Users: Leozin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Leozin

Öneri 600W PSU ÖNERİ LAZIM

Zalman N5 MF kasanın içinden çıkan 600W 80+ PSU’yu kullanıyorum, ama sanırım artık ömrünü doldurdu. Acilen 160 mm'yi geçmeyen uzunlukta bir ATX PSU arıyorum. Bütçe 3000–3500 TL civarı. Yarı modüler olursa süper olur, ama bu bütçeyle bulunabiliyor mu pek emin değilim.
  2. Leozin

Yardım Battlefield 1, MSI Afterburner çalışırken açılmıyor.

MSI Afterburner açık iken oyun açılıyor ve saniyesinde hiçbir hata vermeden masaüstüne atıyor. Afterburner kapalı iken rahat bir şekilde girebiliyorum ama oyundayken Afterburner'ı açmayı istiyorum.
  3. Leozin

Bu sıcaklık dalgalanması normal mi?

RTX 2060 alacağım ama paylaşılan furmark testinde sonlara doğru; sıcaklık bir inip, bir yükseliyor sanırım. Normal midir?
  4. Leozin

Kasadan bip sesi geliyor

Arkadaşın bilgisayarını açmaya çalıştığımızda bip sesi geliyor görüntü gelmiyor. Ekran kartını çıkarıp taktığımızda görüntü aldık ama oyunlarda 5fps ve aygıt yöneticisine baktığımızda ekran kartının devredışı kaldığını gördük.
  5. Leozin

Öneri Ryzen 5 5600 için soğutucu

İleride Ryzen 5 5600'a geçiş yaptığımda, yanına şundan alsam güzel bir soğutma yapar mı sizce? DeepCool AK400 DİGİTAL Görünüşü baya hoş duruyor
  6. Leozin

Mavi Ekran Bugün içerisinde birkaç kez mavi ekran.

Bugün içerisinde birkaç kez mavi ekran yedim ama kodun fotoğrafını çekemedim, sorunu bilmiyorum. Minidump dosyasını nasıl paylaşabilirim?
  7. Leozin

RAM'leri tek takınca acılmıyor, çift takınca acılıyor.

RAM'leri birlikte takınca 16 görüyor ama 8.1 GB donanıma ayırılmış oluyor. Mhz arttırmaya calısınca da 3 kısa bip sesi verip resetliyor kendisini. 3 defa reset attıktan sonra 4.'de eski ayarlarla (2133MHz) tekrar acılıyor bilgisayar. RAM: Corsair Vengeance RGB PRO SL 3200MHz
  8. Leozin

3 Uzun RAM hata sesi

Arkadaşlar yeni işlemci aldığımda BIOS falan sıfırlandı ve 2133MHz hızda sorunsuz şekilde bilgisayar açıldı. Görev Yöneticisi'nden RAM'leri görmüş mü diye baktığımda 1 RAM slotu kullanıldığı gözüküyor ve 16 GB RAM 8 GB olarak gözüküyor. Bilgisayarı tekrar başlatıp bu sefer hızlarını eski...
  9. Leozin

Yardım 3 Uzun RAM uyarı sesi

Arkadaşlar eski işlemcim ryzen 5 2500x idi, bu işlemci ile 16gb 2933 Mhz ram çalıştırıyordum ama ryzen 5 5500 geçtikten sonra bios resetlendi ve 2133Mhz düştü hızları. Neyse dedim 2933Mhz yapıp tekrar başlattım bilgisayarı ve görüntü gelmedi. Bios sıfırlayıp hiçbir şeye dokunmadan başlattım, bu...
  10. Leozin

Çözüldü✓ .txt .rar gibi uzantıları kaldırma

Önceden yeni bir metin belgesi oluşturduğumda "Yeni Metin Belgesi" yazardı, şimdi ise sonuna .txt koyuyor. Bunu tekrar gizlemek istiyorum, dosyanın ismi gözüksün sadece ismini değişebileyim. Nasıl çözebilirim? 1674089623 Arama çubuğuna "Dosya Gezgini" yazıp, sol üstte: Dosya, giriş, paylaş...
  11. Leozin

bilgisayara sanırım trojan virüs bulaştı.

Son zamanlarda Torrent'den oyun ve modlar paketler falan indiriyordum, birkaç gün önce İnstagram hesabımdan ve aynı şekilde abimin de İnstagram hesabından Bitcoin ile alakalı post ve story gönderilmiş. Bunu görünce bilgisayarda virüs olduğunu pek düşünmedim ama sonra Steam hesabıma başkası...
Geri