Arama sonuçları: *

• Users: yelinn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Vatan bilgisayar arızalı ürün süreci nasıl oluyor?

Arkadaşlar vatan bilgisayarın mağazasına gidip ürün aldığımız zaman arıza durumlarında ne kadar sürüyor işlemler? aldığım fare oyunda takılma yapıyor, eski farede böyle bir durum yoktu. Bunda var ancak masaüstündeyken anlaşılmıyor bu takılma, oyunda yapıyor. Şimdi bu durumda vatan bilgisayar...
  2. Y

Logitech g 202 takılma sorunu?

selam, bugün logitech g 202 ve yeni bir mouse pad aldım. Valorant oynarken, dönüşlerde falan donuyor gibi takılma yapıyor, yani hareket etmiyor dönüşler sırasında. bunu değişim ya da iade yaparlar mı acaba vatandan aldım? Yoksa bu sensör böyle bir sensör mü? dönüşlerde hafif kaldırır gibi...
  3. Y

Steel Series Rival 3 alınır mı?

hala alınabilir bir mouse mu? Bir de takılma sorunu yaptığı yazıyor internette böyle bir sorun var mı? DPI ayarı nasıl yapıyor, cpı yazıyor bunda yani 800 DPI'da kullanmak için kaç CPI olması lazım?
  4. Y

Mouse ve klavye önerisi alabilir miyim?

Günaydın arkadaşlar ben gece konu açmıştım ancak hiç görüntülenme gelmedi, sipariş vermek istediğim için bir konu daha açma gereği duydum. Klavye, mouse ve kulaklık önerileri arıyorum. Oyunları çok iyi oynamıyorum ancak Valorant oyununda ilerleme gösterdiğim için yeni ekipmanlar almak istiyorum...
  5. Y

Mouse, Mouse pad ve kulaklık ve klavye düşük bütçe 2023

selam mouse, klavye, kulaklık ve mousepad önerisi lazım bütçe düşük ama belirli değil fiyatlarını bilmediğim için.
Geri