Arama sonuçları: *

• Users: lhasanaksu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

süre ayarlı klavyeden tuş basma

beyler bana gta 5 fivem'de kullanabileceğim otomatik süre ayarlı klavyede tuşa basacak program lazım bir kaç tane buldum fakat masaüstünde basıyor oyuna girince basmıyor oyun algılamıyor tuşu yardımcı olabilirseniz sevinirim
  2. L

masaüstü recovery dosyası

arkadaşlar bugün bilgisayarımda bir dosya belirdi recovery.dat isminde sildiğim zaman bi kaç zaman sonra tekrar masaüstünde beliriyor virüsmüdür değil midir anlamadım daha önce böyle bişey olmadı zararlımıdır
  3. L

boş 9GB SSD yer kaplaması

treesize uygulamasından yer kaplayan uygulamalara bakınca söyle bir dosyalar gördüm acaba gereksiz mi silmeyi düşünüyorum boş yere yer kaplamasın?
  4. L

fps drop,kasma sorunu pubg

arkadaşlar pubg mobile (pc) yükledim oyun 90fps-60fps ama çok fps drop yiyor sebebini bilen yazabilir mi? steam pubg de bu kadar kasma yok neden böyle oluyor? ekran kartı: asus 6700xt dual 12gb işlemci: amd ryzen 5 5600 ram: 12gb
  5. L

klavyede space tuşu sapıttı

arkadaşlar klavyede sadece space tuşu ve ı tuşu sapıttı, space tuşuna basınca boşluk bırakıp sonra "ı" harfını çıkartıyor ı harfide aynı şekilde başka tuşlarda sorun yok akşam win11 güncellemesinden sonra böyle oldu galiba
  6. L

dengesiz fps sorunu?

arkadaşlar çok kısa bir sorunum var normalde valorant oynarken fps 350 500 arası dışına çıkmıyordu bir kaç gündür fps 1saniye veya 0.5saniyelik 159,150 civarına düşüyor fpsi 165'e sabitlediğim zaman 166,164 gibi rakamlar arasında bazen oynuyor bu sorun nasıl ortaya çıkmış olabilir? + olarak...
  7. L

ekran kapalı olarak açılıyor

arkadaşlar bilgisayarın ekranı kapalı olarak açılıyor monitörün yan tuşundan ekranı açınca ekran geliyor sadece ama mesela bilgisayarı yeniden başlatınca olmuyor sadece sabahları bilgisayarı ilk defa açtığımda böyle bir durum oluyor 2 gündür dikkatimi çekti sizce neden olabilir
  8. L

yanlış boş alan göstermesi

arkadaşlar bilgisayardaki bütün dosyaların büyüklüğü 190GB bilgisayar toplamda 465GBlik ssd kullanıyorum normal şartlar altında depolama alanımda 275GB yer kalması lazım ama 238GB boş alan olarak gözüküyor neden olabilir bu sorun
  9. L

internetten alınan mbps sorusu

arkadaşlar kısaca evimdeki internete kablolu bağlantı kurduğum zaman ağ bilgilerine girdiğim zaman 100 mbps bağlantı hızı oluyor ama bilgisayara wifi adaptör bağladığım aynı internete bağlandığım zaman bağlantı hizi 144'a çıkıyor kablolu internetden daha fazla mbps almam gerekmiyor mu? ben mi...
  10. L

kule tip soğutucu öneri

işlemcim basit oyunlarda yüksek fpslerde ısı sorunu yaşadığı için ucuz yollu f/p kule tip soğutucu arıyorum bildiğiniz güzel uyumlu bir soğutucu var midir işime yarayabilecek? kasam biraz kücük olduğu için alacağım soğutucunun sığmamasındanda biraz korkuyorum nelere dikkat etmeliyim? kasa...
  11. L

1080p monitörü 2,4k ayarlamak nasıl olur?

arkadaşlar monitörüm monitörüm 1080p ama çözünürlüğü 2 veya 4k yapmak istiyorum "ekran kartım rx 6700 xt (FSR) özelliğini kullanmak istiyorum" ama çözünürlük ayarlarına girdiğim zaman 1080p üstü gözükmüyor nasıl açabilirim bir bilgisi olan varmi?
  12. L

yüksek fps de cpu sıcaklığı artması

oyunlarda 165fps fazlasını alınca cpu +80 derecelere kadar çıkıyor nedeni ne olabilir bir fikri olan var mi? amd ryzen 5 5600 işlemci var
  13. L

gta 5 sıcaklık değerleri

arkadaşlar gta 5 bu sıcaklık değerleri hiç normal gelmiyor? neden olabilir ekran kartı: asus rx 6700 xt dual işlemci: ryzen 5 5600 1674918957 fps:165 gpu: 56 derece cpu: 80,83 arası
  14. L

ekran kart fan hızı ve ses

asus rx 6700 xt dual ekran kartı var ve bilgisayar gayet sessiz çalışıyor valorant, cs:go oynarken fanlar gayet sessiz çalışıyor sıcaklıkta normal oluyor ama ranch simülatör e girdiğim zaman ekran kart fanları bir anda hizli çalışmaya başlıyor bunun sebebi ne olabilir?
  15. L

hangi kabloyu kullanmalıyım

arkadaşlar ekran kartı DP 1.4 giriş destekliyor ama aldığım monitör DP 1.2 destekliyor hangi displayport kablosunu tercih etmeliyim? 1.4 kablomu takmam lazım 1.2 mi?
  16. L

HDMI VE DisplayPort fark

arkadaşlar ekran kartımda DisplayPort 1.4 , HDMI 2.1 ama almayı düşündüğüm monitör DisplayPort 1.2 , HDMI 1.4 girişli bu farklar görüntü açısından veya ekran kartının performansını düşürebilecek durum mudur? bildiğiniz başka türlü farklar hakkında bilginiz varsa yazar misiniz?
  17. L

F/P gaming monitör önerisi arıyorum

başlıktada belirttiğim gibi bildiğiniz kullanışlı az bütçeli monitör önerebilicek var mi? 3500TL civarında ekran kart: asus Rx 6700 xt dual için en iyi performansı alabileceğim az bütçeli arıyorum
  18. L

Ekran kartı ve monitör

https://www.gaming.gen.tr/urun/167453/asus-tuf-gaming-vg247q1a-freesync-238-165hz-1ms-gaming-monitor/ almayı düşünüyorum sizce nasıl bir monitördür? ekran kart modeli rx 6700xt dual 12gb görüntü uyumsuzluğu veya görüntü kalitesini monitör düşürür mü?
  19. L

Çözüldü✓ INTEL I5 12400F - MSI RTX3060 sistem fiyati/performansı nasıl

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-msi-rtx3060-ventus-pro-h610m-g-crucial-500gb-ssd-16gbram.html almayı düşündüğüm sistem sizce fiyatini en iyi şekilde verebilecek sistem mi?
  20. L

15.000, 16.300 arası F/P sistem önerebilicek var mi?

arkadaşlar başlıktaki gibi fiyat aralığında bir sistem arıyorum RTX 3060 ekran kartlı bir sistem bildiği güzel bir sistem biliyorsanız önerinize açığım veya donanım arşivi yakın süre içinde sistem tanıtacaksa onuda bekleyebilirim verdiğiniz sistem ile ilgili genel oyunlarda kaç tahmini fps...
Geri