Arama sonuçları: *

• Users: KgnGksnn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Işlemciyi çıkartıp taktım sistem yeni CPU yapılandırması istedi

Merhaba, termal macunu yenilemek için işlemcimi çıkarıttım ve taktım. Bilgisayar açılırken "Yeni CPU yüklü sisteminizi yapılandırmak için kurulum girin F1 " uyarısı verdi, BIOS'a yöneldirdi. BIOS ayarları XMP ve RAM frekansları default ayara gelmişti. Gerekli düzenlemeleri yaptım ve bilgisayar...
  2. K

Çözüldü✓ R7 5700G sistemde harici ekran kartı stabil çalışmıyor

Merhaba Ryzen 7 5700G işlemci ve MSI RX 6700 XT 12 GB OC ekran kartı kullanıyorum. Harici ekran kartım ile web tarayıcılarım epey geç açılırken ve Valorant'ta sistem hatası alırken APU işlemcim ile onboard üzerinden bağlandığımda hiçbir sorun yaşamıyorum. BIOS'ta TPM ve Secure Boot UEFI mode...
  3. K

Web tarayıcıları neden geç açılıyor

Ekran kartı Rx 6700 XT işlemci Ryzen 7 5700G Orta segment bilgisayar kullanıyorum İşletim sistemim windows 11. Microsoft Edge ve Chrome ilk açılışta birkaç kez beyaz ekran olduktan sonra açılıyor. İlk açılan sekme gecikmeli açılırken yan sekmelerde hiç bekleme ve beyaz ekran olmadan açılıyor...
  4. K

Ekran kartı güç bağlantısı farklı

Merhaba ekran kartının güç kablosu üzerindeki kare ve üçgen şekiller giriştekileri karşılamıyor. Normal mi yoksa aynı mı olması lazım?
  5. K

Ekran Kartım Arızalı Olabilir mi?

RX 6700 XT kullanıyorum. Edge ve Chrome web tarayıcıları ilk açılışta geç açılıyor ve Valorant'ta sistem hatası alıyorum. Bu sorunları APU işlemci onboard olarak bağladığımda sıkıntı yaşamıyorum. Sorun ekran kartında olabilir mi? 15dk stress testinde değerler normal ve ortalama 5saat oyun...
  6. K

APU Sistemde Harici Ekran Kartı ile Yaşadığım Sorunlar

Merhaba arkadaşlar. Windows 11 işletim sistemi ve Ryzen 7 5700G işlemci kullanıyorum. Vega 8 dahili grafik sürücüsü ile işlem yaptığımda hiçbir sorun yaşamazken harici olarak RX 6700 XT ekran kartım ile birkaç sorun yaşadım. Bunlardan 1.si Microsoft Edge ve Chrome tarayıcılarında ilk açılışta...
Geri