Arama sonuçları: *

• Users: Er3Nw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

FIFA 23 de ekran kartı donması

Arkadaşlar selam ilk öncellikle konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum onun için şimdiden özür dilerim. Arkadaşlar fifa 23 oynarken aniden bir siyah ekran geliyor arkada hata mesajı gelıyor fakat pc o arada tepkı vermıyor ve ekran kartım donuyor ve yanıt vermeyı kesiyor ışıklarda öyle donuyor...
  2. E

Çözüldü✓ i7 7700k 3060ti darboğaz

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bi kaç hafta önce 3060tı ekran kartı aldım ve sanırım darboğaz yiyorum 1080ti ekran kartında daha fazla fps alıyordum acaba ıntel 11400f alsam bu fps sorunu düzelirmi sistemim şu şekilde z270 ultra gamıng anakart 16gb ram 3000mhz ı7 7700k ıslemcı 3060ti ekran kartı
  3. E

oyunlarda hata vermeden atma sorunu

arkadaslar herkese merhaba oncelikle anlamadigim bi sorun var soyle ki valorant gta5 asetto gibi oyunlarda bu hatayi almiyorum fakat diger mw2 ve csgo oyunlarda hata vermeden oyun donup masaustune atiyor msi after burner ile memory ve clock hizlarini -400 ve -500 e cekince bu hatalari almiyorum...
  4. E

oyunlarda donma sorunu

Arkadaşlar sorunum sadece oyuna girince başlıyor. normal web tarayıcısında dolaşırken hiçbir problemim yok fakat işler oyuna gelınce 5-10 dk arasında sorun yok gayet temız oynuyorum.Fakat daha sonra anıden bı anda donmaya başlıyor kimi zaman sadece oyun donuyor yada masaustude donuyor masaustude...
Geri