Arama sonuçları: *

1. God of Technology

Xbox 360 için PES 2013 nereden alınır?

Xbox 360'e kasa aldım aslında belirli yöntemlerle cihazı kıracağım ama orijinal oyun da istiyorum. Tabii ikinci el sitelerinde fiyatlar çok yüksek dijitalden alabileceğim bir yer var mı? Konsolun dijital mağazasının kapandığını biliyorum.
  2. God of Technology

Xbox 360 f710 desteği var mı

Elimde 1 f710 var xbox 360 almayı düşünüyorum. Xinput modunda desteği var mı?
  3. God of Technology

Amazondan alınan sistemin montajını vatan bilgisayar yapar mı

amazondan 9 ay taksistle sistem alacağım vatan ya da farklı bir yer montajını yapar mı ben yapamıyorum.
  4. God of Technology

Poco X3 PRO muadili telefon nedir

Telefon 3. kez servise gideceği için değişim talep ededeciğim ve telefonun üretimi dursuğu için muadilini yollamalılar diye okudum muadili nedir
  5. God of Technology

Jakdan mikrofon çalışmıyor

Sorunum şu USB kulaklıkda mikrofon çalışıyor ama jakda çalışmıyir jak ayırıcım takılı ve doğru yerlere takılı ama ses gelmesine rağmen mik çalışmıyor. Kulaklık: Rampage rm K46 cobra kulak içi.
  6. God of Technology

RAMPAGE COBRA RM K 46 MİKROFON ÇALIŞMIYOR

Mikrofon sistem sesini algılıyor ancak benim sesimi algılamıyor ve asla ayarlayamadım.
  7. God of Technology

Bu 1660 super ekran kartlı sepet nasıldır?

soru başlıkta olduğu gibi sistem upgrade yapıcam full steelseries ekipman istiyorum ve 20 kyı geçmemeli
  8. God of Technology

Asus Tuf A15 RTX 4050 laptop alınır mı

başlıkta gördüğünüz laptop 2 sene sonra LGS yi kazanınca alacağım nasıldır 8gb ram problem değil bütçe mouse dahil 25k
  9. God of Technology

RTX 3060+İ3 12100F+16GB RAMLİ BU BİLGİSAYAR NASIL OLMUŞ?

EVET BÖYLE BİR SİSTEM TOPLADIM KASA ÖZELLİKLE KÜÇÜK İSTEDİM.
  10. God of Technology

RTX 3060 İ3 12100F AYKUT ELMAS GOLD SİSTEM ALINIR MI

Öncelikle itopya dışında mağaza istemiyorum. Sistem AYKUT ELMAS GOLD SİZ DE ÖNERE BİLİRSİNİZ 1682275762 PSU OLARAK 550W YETER Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN AÇTIM KONUYU.
  11. God of Technology

Merhaba RTX 3060 i3 12100f li bu sistem nasıldır?

İtopyadan bu pcyi alacağım başka mağazadan istemiyorum 20.000tl ve monitör dahil olsun ben bunu beğendim sizde önerebilirsiniz. 1682193680 @WebKaan anlıyorsan bakarmısın?
  12. God of Technology

R5 3500x ve RTX 3060 2KDA DARBOĞAZ OLUR MU

merhaba ben rtx 3060 alacağım ve r5 3500x im var 2k da darboğaz olur mu şu anki kartım rx570 8gb oc edition
  13. God of Technology

RX 570 den RTX 3060 a geçilir mi?

Merhaba, ben RX 570 8 GB OC model olan ekran kartımı MSI Ventus 2 RTX 3060 modeline yükselteceğim 2 monitör yapmak için AOC 240 Hz 0.5 MS olan modeli alacağım. 8 GB olan RAM'imi 32 GB'ye çıkaracağım 2x16 olarak anakartım A320M A-PRO 2 slot olduğu için 8 GB'yi sonrası için saklayacağım. Darboğaz...
  14. God of Technology

Portal oyuna girmiyor

Portalı the orange box ile aldım ama oyuna tıklıyorum açılır gibi yapıp kapanıyor.Dosyaları doğruladıma ama olmadı silip yükledim gine olmadı.
  15. God of Technology

Gamepass dead by daylight açılmıyor

Oyun başlatma hatası veriyor hatada başlatma hatası desteklenmeyen istmeci devam edilemiyor tarzı bir şey yazıyor
  16. God of Technology

Rdr 2 açılmıyor sorun ne olabilir??

Dosya doğrulama falan her şey yaptım sürücüler güncel ama bu gün bir anda açılmamaya başladı
  17. God of Technology

Ram Yükselticem ama farklı marka önerilerinizi bekliyorum

Merhaba ben ram yükselticem özellikleri aşağıdaki fotoğraflardaki gibi marka ve model ya da link bırkabilirsiniz.
  18. God of Technology

Steam 101 dk oynanan oyun iadeye uygun mu?

Steamdan assetto Corsa aldım iade edip gears 5 alıcam para ekleyip iade edebilirmyim?
  19. God of Technology

Avast Antivirüs Kart Reddedildi Hatası

Avast almak istedim 2yıllık paket aylık 19 TL diyor ama ininal kartla almaya çalışınca kart reddildi diyor
  20. God of Technology

PS3 Gamepad kablosuz pcye nasıl bağlanır?

Polosmart PS3 gamepadim var,bluetooth 2.0 cihazım var,ben bunu pcye kablolu bağlayabiliyorum ama kablosuz bağlayamıyorum nasıl bağlayabilirim?
Geri