Arama sonuçları: *

• Users: Random22
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

En fazla 41.000₺'ye Monitörün Dahil Olmadığı Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Sizden istediğim şudur. En fazla 41.000₺'ye oyun dışında hiçbir işin yapılmayacağı bir toplama veya hazır sistem olan monitörün dahil olmadığı bir kasa istiyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
  2. R

31.000₺ Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar öncelikle merhaba, 31.000₺'lik oyun için alabileceğim en yüksek performansı almak istediğim bir sistem önerisi rica ediyorum sizlerden. 1080P'de kullanacağım.
  3. R

Dikey senkronizasyon vermesi gereken FPS'in yarısını veriyor

Arkadaşlar öncelikle merhaba, başlıkta da belirtmiş olduğum üzere NVIDIA Denetim Masası üzerinden dikey senkronizasyon özelliğini aktif ettim ve herhangi bir oyuna giriş yaptım. Oyunu oynamaya başladığımda FPS'in 30'u geçmediğini gördüm. Monitörüm 60 Hz bir monitör. Dikey senkronizasyon ile...
  4. R

Asus Tuf RTX 3070 Tİ Ne kadar dayanır?

Başlıktada bahsetmiş olduğum üzere Asus Tuf RTX 3070Tİ VRAM olarak veyahut VRAM'i işin içine katmadan ne kadar dayanır? (Kullanım ömrü olarak) Fikirlerinize ve görüşlerinize açığım. ( Uzun süre dayanabilecek başka sistemler de önerebilirsiniz.) Şimdiden teşekkürler. Almayı düşündüğüm sistem...
  5. R

ASUS ROG RX 6800 Ekran Kartı Wattman,Siyah Ekran,Driver Sorunlarla Karşılaşırmı?

Almayı düşündüğüm sistemler bunlar: https://www.gaming.gen.tr/urun/204927/mantis-6800-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rog-rx-6800-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews İşlemciyi R7 5800X3D yapıp almayı düşünüyorum...
  6. R

AMD Ryzen 7 5800X3D İçin Soğutucu Önerileriniz Nelerdir?

Başlıktada bahsetmiş olduğum üzere fikirlerinize ve önerilerinize açığım. Sistem olarak da bunu düşünüyorum: https://www.gaming.gen.tr/urun/99998/ultima-3070ti-amd-ryzen-5-5600-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3070-ti-oc-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS
  7. R

13.000 TL Ekran Kartı Önerisi

Konuda da bahsetmiş olduğum üzere 13.000 TL ekran kartı öneriniz var mıdır? Oyun için kullanacağım.
Geri