Arama sonuçları: *

• Users: efew00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Öneri R7 5825U işlemcili laptopa hikayesi saran oyun önerileri

RAM: 8GB SSDmodeli: WDC PC SN530 SDBPNPZ-512G-1006 İşlemci: AMD Ryzen 7 5825U with Radeon Graphics İşletim Sistemi: Windows 11 Bu laptop'a akıcı oynayabileceğim, hikayesi güzel, sıkmayan bir oyun önerir misiniz? İşlemci testlerinden bir...
  2. E

WinRAR VirüsTotal'de virüslü gözüküyor

WinRAR'ı çook uzun süre önce indirdim. Anlıyacağınız bayadır kullanıyorum. Nedense forumlarda geziniriken birden WinRAR'ın Virüs Total'de virüs çıktığını gördüm, bende tarattım ve çıktı. Orjinal sitesinden indirdim ve dediğim gibi bayadır kullanıyorum. Ben, False-Positive olduğunu düşünüyorum...
  3. E

Minecraft Salwyrr Launcher Güvenilir mi?

TLauncher virüslümü değilmi ondan bile emin değilken o launcheri sildim. Birkaç AV taraması yaptım bir sorun yok gibi. Şimdide gittim salwyrr launcheri indirdim buda korsan biliyorum ama sormak istedim. Aranızda kullanan varmı sizce iyi mi tehlikelimi. Ben şuan arkada minecraft oynuyorum o...
  4. E

TLauncher virüslü mü?

Şu aralar böyle bir muhabbet var. Bir yanım koskoca şirketi derkenbir yanım görevlisiydi. Ve korkuma yenik düştüm TLauncher'ı ve Java'yı Kalıntısız bir şekilde sildim. Ama bu java'yı yeni indirmiştim yani şöyle, "TLauncher kurulurken indirilen Java vardı bu olayı duydukdan sonra sildim ve kendi...
Geri