Arama sonuçları: *

• Users: yüksekdpi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Masaüstü Sistemimde Oyunlarda Fps Drop ve Bilgisayar Kapanma Durumu

Merhaba sevgili dostlar. Masaüstü sistemimde bazı oyunlarda FPS düşmesi ve oyun oynarken çökme daha doğrusu bilgisayarın kapanması gibi durumlar yaşıyorum. Parçaları tek tek test ettim stres testi gibi durumlarda denedim ancak bir sorun yaşamadım. OCCT ile CPU stres test, furmak ile de GPU stres...
  2. Y

XPG SPECTRİX D41 Mhz Ayarlama Sorunu

Merhaba sevgili dostlar. Sistemimde Ryzen 7 5800x3D işlemci ve ASUS TUF 3090 OC modeli ASUS ROG STRIX B450-II anakart bulunuyor. RAM'lerim ise XPG Spectrix D41 4133 MHz CL19 RAM'ler. Bunları 3600 de sorunsuz çalıştırabiliyorum. Ancak 4000 MHz veya 4133'e alınca görüntü gelmiyor ekrana. Sistem...
  3. Y

Çözüldü✓ ASUS ROG STRIX B450-F Gaming II anakart xmp sorunu

Merhaba iyi günler sevgili dostlar. Elimde ASUS ROG STRIX B450-F Gaming II anakart var. Anakart 4400 MHz'e kadar destek veriyor. RAM'lerimde Adata XPG model D41 4133 MHz CL19 8x2 16 GB RAM'ler var. Ne yaparsam yapayım XMP üzerinden RAM'leri 4000 MHz veya 4133 MHz çalıştıramadım. Sistemde...
  4. Y

ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II anakartta boot ışığı yanıyor

Merhaba Prime B450M-A II anakartımdan ASUS ROG STRIX B450F- Gaming II anakartına geniş yaptım dün gece. Sistem sorunsuz çalışıyordu. Parçaları yeni aldığım anakarta geçirdikten sonra görüntü alamadım. Sadece bir kere BIOS ekranı geldi onda da XMP ayarlarını yaptım ve bir daha boot menüsüne dahi...
Geri