Arama sonuçları: *

• Users: Reunand
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım Max 1500 TL klavye önerisi varmıdır

Sistemim için ekipman topluyorum monitör ve mouse buldum ancak klavye bulamadım. TKL olmalı (%60 değil) ve Türkçe olursa daha iyi olur yardımcı olursanız sevinirim.
  2. R

jbl 760 kablolu kullanınca mikrofon çalışmıyor

Merhabalar yeni jbl 760 kablosuz (kablolu kullanılabiliyor) kulaklık aldım kulaklığı kablolu kullanınca mikrofon çalışmıyor pc ye takılan jack girişi 3 çizgili ama kulaklığa takılan tarafta 2 çizgi var bundan kaynaklanıyor olabilir mi yardımcı olabilirseniz sevinirim
  3. R

25K-30K arası fp sistem önerisi

Merhabalar bana 25k-30k arası pc önerisi lazım yardım olursanız sevinirim
  4. R

R5 5600 base cpu voltage’ı kaç ayarlamalıyım

Dün bir konu açmıştım amd r5 5600 stock fanla oc yapmalımıyım diye yapma dediler bende base clock a ayarlamak istiyorum ama cpu voltage ın kaç olması gerektiğini bilmiyorum, kaç yapmalıyım?
  5. R

R5 5600 e stock fanla overclock yapılır mı??

Merhabalar işlemciye overclock yaptım ama stock fan olduğu için yapmasam mı diye düşünüyorum şuan 4.5 ghz e yükselttim çok mu ısınır yoksa sorun çıkartmazmı?
  6. R

Şok Markete gelecek olan “Ucuz gaming pcler”

Şok markete yeniden sistemler gelmiş ve kendileri ucuz olduğunu idda ediyor siz ne düşünüyorsunuz? (Bence yine iyi yapamamışlar gibi sistemleri 3060 lı sistemden pek emin değilim ucuz mu pahalı mı diye) hocam pardon sistemler eskiymiş attıktan sonra fark ettim
  7. R

Çözüldü✓ R5 5600 sistemde ileride hangi parçalar değiştirilmelidir?

Merhabalar, Bende İşlemci:R5 5600 Ekran Kartı xfx Rx 6700 Anakart:Gigabyte B450M-K Ram:Xpg Gammix D30 2x8 16 gb Cl 16 Ssd Adata Legend 700 2000MB/s Okuma 1600MB/s Yazma Psu:Xigmatek 600w İleride hangi parçayı/parçaları değiştirmem gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim
Geri