Arama sonuçları: *

• Users: Tıfenk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

R5 5600 OC yardımcı olur musunuz

önceden rtx 3080 ile birlikte r5 3600 kullanıyordum ama 1080p de darboğaz oranı çok yüksek ondan dolayı r5 5600 e geçtim ve darboğaz biraz hala var ekran kartımı %50 - 60 ını kullanıyor bundan dolayı oc yapmak istiyorum daha önce hiz oc yapmadım bilmiyorum da. pbo diye bişey varmış onu yapsam...
  2. T

Samsung g5 oled alınır mı?

Dostlar selam samsung odssey G5 oled 180 hz monitör var alınır mı? Piyasa fiyatı 22 k civarı
  3. T

Rtx 3080 10gb icin islemci

Selam dostlar 10 gb zotac rtx 3080 ekran kartim var eski islemcim r5 3600 kullaniyorum nerdeyse tum oyunlarsa 1080p de fena darbogaz oluyoe arc raiders pubg de flan ekran kartinin %20 30 unu kullaniyor DDR 5 e gecmek istiyorum ama malum ram fiyatlarından bütçemi aşıyor ondan dolayı 1080 p de...
  4. T

2. El rtx 3080 palit 10 gb alınır mı?

2. El palit rtx 3080 buldum 10 gb elden alıyorum 9 bine şuan test yapıyorum furmarkta 1080 p 20 dk test ettim 68 69 derece sabit kaldı üstüne çıkmadı başka ne testler yapmalıyım sizce almalı mıyım?
  5. T

faceit anti cheat açılırken mavi ekran

faceit anti cheati açarken mavi ekran hatası alıyorum yardımcı olur musunuz?
  6. T

valorant hemen açılıp kapanıyor

valorantı daha yeni indirdim açtım ama hemen ardından kapanıyor . çözüm var mı?
  7. T

pc im fivem kaldırır mı?

i5 4210 u 2 gb vram 8 gb ram 480 gb ssd laptopum var fivem kaldırır mı?
  8. T

laptop kulaklık görmüyor

merhabalar . dell laptopuma telefon kulaklığı taktım . eskiden taktığımda bir uyarı geliyordu kulaklık mikrofonumu kullanmak istersiniz yoksa leptopun kendi mikrofonunu mu kullanmak istersiniz diye bir soru soruyordu. şimdi sormuyor ve otomatik laptopun kendi mikrofonunu kullanıyor. ayarlardan...
  9. T

digital vibrance nasıl açabilirim

merhaba arkadaşlar laptopumda nvidia ekran kartı var ama renk ayarları yapamıyorum driver`da . intel driverındada yapamıyorum. öyle bir ayar yok . aslında var ama ben laptopumu başka bir monitöre bağladığım için olmuyor. başka bir programdan yapabilir miyim? yardımcı olur musunuz?
  10. T

Kulaklığımdan radyo frekans sesi geliyor

Merhabalar laptopuma telefon kulaklığı takıyorum ama arkasından radyo sesi geliyor böyle frekans gibi bi türlü gitmiyor o ses az olmasına rağmen çok sinir bozucu. Çözümü var mo?
  11. T

dell laptop ram ve ssd yükseltmesi yapacağım

merhaba arkadaşlar Dell Inspiron 3542-B21F45C i5-4210U 4 GB 500 GB 820M 15.6" Notebook bu marka laptopum var 4 gb tek slot girişli ram`e sahip onu söküp https://www.hepsiburada.com/samsung-8gb-pc3l-12800s-11-11-f3-ddr3l-1-35v-1600mhz-notebook-ram-m471b1g73db0-yk0-pm-HBC00000K59EG şu linkteki...
  12. T

Win 8.1 pc hata veriyor açılmıyır acilll!!!

Merhabalar böyle bir mavi ekran geliyor birdaha düzelmedi lütfen yardım
  13. T

32 Bit Adobe Premiere Pro Ve Photshop Nasıl Bulabilirim?

32 bit adobe premiere pro ve photshop için ücretsiz indirme yeri var mı?
  14. T

günd 80-100 tane mail nasıl açılır üst üste

hocam merhabalar bir günde 80-100 tane mail nasıl açılır bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
  15. T

Laptop batarya sorunu

Laptop da böyle bir sorun var çözüm var mı?
  16. T

Işığı yanıyor ama açılmıyor

Arkadaşlar merhaba laptop ın güç ışığı yanıyor ama hiç açılmıyor güç düğmesine basılıda tutuyorum ama böyle açılma sesi yarıda kesiliyor pc açılmıyor.Yardımcı olur musunuz?
  17. T

İnstagramdakiler dolandırıcı mı?

Merhaba arkadaşlar bir kişi sana fortnite hesabı vericem diye bir sürü kişi takip ettirdi sonrada takip ettin mi diye böyle anket gibi bir şey attı tabikide birşeye basmadım ne yapmalıyım dolandırıcı mı bu?
  18. T

HDMİ 2.1 i tüm monitör ve bilgisayarları destekler mi?

HDMİ kablo alıcam ama kaç almalıyıım hdmi 2.1 tüm monitörlere uyumlumudur sorun çıkarır mı?
  19. T

monitör 165 hz ama alamıyorum

Merhabalar ekran kartımda dp çıkışı yok sadece hdmi çıkışı var max 75 hz alabiliyorum ama monitörüm 165 hz nasıl çözebilirim bu sorunu.
Geri