Arama sonuçları: *

1. A

Yardım DÖNÜŞTÜRÜCÜ OLMADAN OLUR MU?

Merhabalar ben şu 2. monitörümden çok çektim dün kulaklık kablosuyla oynar iken bir anda 2.monitör de görüntü gitti sök tak olmadı farklı bir girişe taktım bu girişler Display port dönüştürücü olarak kullanıyorum VGA girişi ekran kartın da yok. Neyse görüntü 1 kez geldi gitti dönüştürücü tık tık...
  2. A

Öneri HZ YÜKSEK OLURSA NE SORUNU OLUR?

Merhabalar dün yeni bir telefon aldım. Marka vermek istemiyorum kesin neden onu aldın o fiyata bu var falan filan diyenler çıkacaktır. Neyse soruma geçiyorum şimdi aldım ekran yenileme hızı 60 ve 90 olmak üzere 2 tane var default olarak 60hz de geliyor telefon. 90hz e çekersem ne gibi sorunlar...
  3. A

Çözüldü✓ Elektrik gitti geldi monitör açılmıyor!

Merhabalar iyi forumlar. Sabah 8 gibi PC yi açtığım da her şey gayet normal şekilde çalışıyordu. 9 gibi elektrik gitti bir arıza oluşmuş 12 de geldi Pc yi açtım ama 2.ekranıma görüntü bir türlü gelmiyor. LG marka baya bi eski monitör kare şeklinde. VGA tip bağlantısı var neyse sök tak yaptım onu...
  4. A

FPS Drop Sorunu

Merhabalar iyi forumlar. Şöyle bir sorunum var yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ağustos ayında yeni bir sistem aldım aldıktan 3 ay sonra format atmak zorunda kaldım format attıktan sonra oyunlarda aniden bir FPS düşüşü ve seste droplaşma oluyordu. FPS 300 iken bir anda 100 iniyor o...
Geri