Arama sonuçları: *

• Users: hamza25
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

4k - 5k Bütçe İle Mouse + Kulaklık + Klavye Set Önerisi (Parçalı Alım)

Selamlar arkadaşlar, Kendime yeni bir oyuncu seti diziyorum. Toplam bütçem Nisan ayına kadar gelecek paralarla birlikte yaklaşık 5.500 - 6.000 TL civarında olacak ancak alımları iki aşamada yapacağım. Planım şu şekilde: Aşama (2 Şubat): Yaklaşık 4.000 - 4.500 TL nakit bütçem var. Bu parayla...
  2. H

Sizce bu paralara hangi üçlüyü almalıyım?

Merhabalar 5.5 k civarı bütçem var.Klavye Mouse Kulaklık üçlüsünü almayı düşünüyorum.Neler önerirsiniz. Klavye red switch olucak ve kablosuz olucak mouse da dpi önemi yok hz de 1000 bile yeter ama oda kablosuz olucak kulaklıkta kablosuz olucak diye bir şartım yok gürültü engelliyicili mikrofon...
  3. H

ReCAPTCHA sorununu nasıl çözebilirim çok acil

GFN üyelimi aldıktan sonra pc de giriş yapmak istedim.katıl a basıp yapmaya çalıtığımda recaptcha kullanamadı hatası alıyorum ama GFN üzerinden girmediğimde bu hatayı almıyorum sizce neden akla gelebilen herşeyi yaptım sorun aynı çok acil yardım istiyorum
  4. H

Monitörde neyi tercih etmeliyim

merhabalar monitör alacağım.benim masamda 22 inç bir monitör var bunun yanına maks 27 inç sığıyor arkadaşlarıma sorduğumda akıllı monitör al dediler ben genellikle hikaye oyunları asetto forza ets vb oyunnları oynarım ama bir yanımda cs hastası bu yüzden sormak istedim akıllı monitörde maks 37...
  5. H

Superonline a geçilirmi

merhabalar.tt kullanıcısıyım 35 mbsye 450 tl ödüyorum ve altyapıda yok bazı odalarda çekmiyor superonline a geçmeyi düşünüyorum 1000 mbsye önerileriniz neler sizce iyi mi? baya oyun ve aktif kullanıcağım interneti işimi görürmü
  6. H

Sahibinden yepy ile telefon alınır mı?

Merhabalar.Sahibinden yepy ile telefon almayı düşünüyorum apple.sizce alınır mı? bi yandan 12 ay taksit baya cezbedici geliyor ne yapmalıyım
  7. H

Sizce ne almalıyım önerileri bekliyorum

arkadaşlar merhaba telefon almayı düşünüyorum ne öneririsiniz.Oyunları rahatve yüksek fps lerde oynatsın çok ısınmasın şarjı uzun gitsin
  8. H

Merhaba bu bir öneri konusudur

merhabalar ben bir elektrikli bisiklet almayı düşünüyorum.scooter la çok gittim geldim ama bisiklette karar kıldım.tavsiyelriniz nelerdir hangi marka iyidir .BÜTÇE MAKS 40K
  9. H

Arkadaşlar bu laptop alınır mı

merhaba hp elitebook 860 g6 alınır mı? sadece office progrsamları için kullanılacak alınır mı? 7,5 k ya
  10. H

Hp elitebook g6 alınır mı? 2022

arkadaşlar merhaba bu modeli almayı düşünüyorum sadece office programlarında kullancağım oyun tarzı şeylerle uğraşmıyacağım iş görür mü fiyatı 7,5 k sizce alınır mı
  11. H

Sd kart önerisi lazım

arkadaşlar 3 tane sd kart alıcam 2 si kamera 1 de telefon için hangi marka almalıyım ve önerileriniz neler.Kameralardan birİ araç içi diğeri güvenlik kamresaı telefonda samsung a3 3017
  12. H

SUV önerisi acil marka fasrketmez

arkadaşlar 1.2 m ile 1.3m bütçe ağır bakımları fln uygun suv önerisi 3008 düşünüyordum bi bakımı 32k sizce ne alınır o fiyata
  13. H

fm 24 oyuncu önerisidir

fm 24 te hem asist hem gol katksı veren sağ kanat arıyorum rashica nın yerine ne alabilirim parası ve maaşı bi tık ucuz olsun yani elden ayaktan düşmüş yada wonderkid felan
  14. H

rampage v995 alınır mı?

sizce rampage v995 alınır mı? yada alternetifleri nelerdir debriyaj + vites zorunlu olması lazım bütçe çok uçuk olamsın en fazla 13k
  15. H

hot wheels koleksiyoncuları bakarsa güzel olur

arkadaşlar yeni yeni biriktirmeye başladım seneye ticaretini yapmayı düşünüyorum taktik verirseniz yada elinde güzel aracı olan atarsa sevinirim
  16. H

sizce hadi alınır mı? hadi nedir

arkadaşlar hadi ye geçmek istiyorum kullananlar varsa deneyimlerini yazabilir sizce doğru bir tercih mi yapıyorum(şu anda ininal kullanıcısıyım)
  17. H

arkadaşlar bakarasanız sevinirim biraz acil

ilk önce ininal kullanıcısıydım sonra diğer kartlara yönelmek istedim ama aşırı kararsızım her kafadan bi ses çıkıyo sizlere danışmak istedim NOT:18yaşındasn küçüğüm+NPC özelliği telefonumda yok
  18. H

3080 ti hala günümüzde alınır mı?

sitem bakıyorken 3080 ti sitem buldum fiyatı 35k ya gördüm hala alınır mı??(12 gb lı modeli)
  19. H

sistem asetto corsa açarmı?

i7 870 gts 250 2 gb ram (8 de olabilir) kaç fps alırım?
  20. H

peugeot 3008 mi renealt austral mi

arkadaşlar başlıktada yazdığı gibi ssizce peugeot 3008 mi yoksa renealt austral mi? NOT:ikiside 2023 model ve en fulleri
Geri