Arama sonuçları: *

• Users: ethereal80
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Bozulan askerlik tecili tekrar tecil edilir mi?

3-4 ay önce 2028'e kadar olan üniversite tecilimi bozdurdum, yoklama muayene vs. yaptırdım celp tercihini de yaptım fakat askere gitmekten vazgeçtim, daha sınıflandırma sonucu açıklanmadı tekrar tecil edebilir miyim?
  2. E

ithalat yoluyla kaydedilen imei ne demek?

yakında askere gideceğim için bugün telefoncudan tuşlu bir telefon aldım, satıcı telefonun yurtdışı olduğunu, 6 ay kullanıp, 6 ay sonra ikinci sime takmamı söyledi, evde imeisini sorguladım iki simde de ithalat yoluyla kayıtlı yazıyordu, daha sonra kendi garantili xiaomi telefonumu da...
  3. E

CS-GO harita çok geç yükleniyor

Gigabyte b450m-k anakart Ryzen 5 5500 işlemci Gskill ripjawsv 2*8 16gb ram Kioxia 1tb m2 SSD Sapphire pulse RX 6650xt Xigmatek grip 600w PSU+kasa Sistemim bu şekilde CS-GO'yu ilk açtığımda sıkıntı olmuyor, maçın açılması 2-3 sn sürüyor fakat ikinci, üçüncü oyunlarda çok geç açılıyor veya hiç...
  4. E

Minecraft düşük fps sorunu

Gigabyte b450m-k anakart Ryzen 5 5500 işlemci Gskill ripjawsv 2*8 16gb ram Kioxia 1tb m2 SSD Sapphire pulse RX 6650xt Xigmatek grip 600w PSU+kasa Sistemim yukarıda belirttiğim gibi, cs-go da en yüksek ayarlarda ortalama 250-350fps arası alıyorum, asetto corsa 550fps, valorant 300fps ama...
  5. E

Kmspico bulut sıfırlama ile silinir mi?

Bilgisayarımı toplaması için bilgisayarcıya vermiştim fakat içine kmspico yüklemiş bulut sıfırlama yaparsam silinir mi? oem key gireceğim.
  6. E

Gigabyte b450m-k'da XMP var mı?

Aldığım ram'in Intel XMP 2.0 özelliği var, ama anakartım Gigabyte b450m-k AMD tabanlı bir anakart, internette bir bilgi bulamadım, sistemi de halen kurmadım, bu anakartta XMP özelliği var mıdır? (Siteden baktığımda anakart'ın özelliklerinde, XMP yazıyor, bu Intel XMP ile aynı şey mi)
  7. E

Gigabyte b450m-k ve kioxia excercia G2 1TB uyumlu mu?

Gigabyte b450m-k ve kioxia excercia G2 1TB uyumlu mu?
  8. E

Ryzen 5 5500 gskill ram uyumlu mu?

İşlemcim amd ryzen 5 5500, anakart gigabyte b450m-k, aldığım ram gskill ripjawsv 3200 2x8gb, ram bugün elime ulaştı fakat üstünde Intel support yazıyor, bu yazının bir önemi var mı? Bu Ram'i sistemimde kullanabilir miyim?
  9. E

Molex ile kasa fanlarını bağlamak

Anakartımda 1 adet fan girişi var, kasamda ise 4 adet fan var, fanları molex ile bağlarsam tam güçte çalışacak, sizce çok ses yapar mı? Fanlar zarar verir mi?
  10. E

Anakarta kasadaki fanlar nasıl bağlanır?

Gigabyte b450m-k anakartta 1 tane fan girişi var, kasada ise 4 tane fan var, bu dört fan tek yere mi bağlanacak?
  11. E

Sapphire rx 6650 xt pulse nasıldır?

Bugün hepsiburada'dan Sapphire rx 6650 xt pulse ekran kartı aldım, (işlemcim r5 5500) sizce iyi bir kart mı, birkaç kişi siyah ekran hataları oluyor falan demiş, sizce pişman olur muyum?
  12. E

Viewsonic 24" vx2418c monitörümün sesi çok az geliyor!

Yeni satın aldığım, Viewsonic 24" vx2418c monitörümde 2w dahili hoparlör mevcut fakat bugün denediğimde, sesini ayarlardan %100 yapmama rağmen çok az çıkıyor, zaten hoparlöründen çok beklentim yoktu ama, gerçekten ses çok az, sizce bir problem mi var yoksa 1+1 hoparlör alayım mı?
  13. E

Viewsonic 24" vx2418c monitörümün sesi çok az geliyor!

Yeni satın aldığım, Viewsonic 24" vx2418c monitörümde 2w dahili hoparlör mevcut fakat bugün denediğimde, sesini ayarlardan %100 yapmama rağmen çok az çıkıyor, zaten hoparlöründen çok beklentim yoktu ama, gerçekten ses çok az, sizce bir problem mi var yoksa 1+1 hoparlör alayım mı?
  14. E

B450m-k ile b-450m-h farkları nedir?

Gigabyte b450m'in K ve H modeli arasındaki fark nedir?
  15. E

Hangi ekran kartını almalıyım?

Gigabyte b450m-k anakart Ryzen 5 5500 işlemci Gskill ripjawsv 2*8 16gb ram Kioxia 1tb m2 SSD Xigmatek grip 600w PSU+kasa Arkadaşlar sistem yukarıda belirttiğim gibi sizce Sapphire rx6650xt mi yoksa rx6700'mü? (Sıfır alacağım)
  16. E

Sağlam Lisans güvenilir mi?

Topladığım sistem için Sağlam Lisans'tan Windows 10 pro OEM key satın alacağım, herkes bu siteyi tavsiye etti, hiç kötü yorum okumadım, sizce nasıldır?
  17. E

Topladığım RX 6650 XT'li sistem nasıl?

Gigabyte b450m-k anakart Ryzen 5 5500 işlemci Gskill ripjawsv 2*8 16gb ram Kioxia 1tb m2 SSD Sapphire nitro+ RX 6650xt Xigmatek grip 600w PSU+kasa Arkadaşlar şu an tüm parçaları satın aldığım için (şu daha iyi olur gibi yanıt yapmazsanız sevinirim) Sizce uyumlu mu değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  18. E

Çözüldü✓ Topladığım sistem uyumlu mu?

Arkadaşlar bir süredir kendim kasa topluyorum. Ekran kartı hariç her şeyi aldım, aldığım parçalar; Gigabyte b450m-k anakart AMD ryzen 5 5500 işlemci Gskill ripjawsv 8gbx2 ram Kioxia 1tb M2 ssd Xigmatek grip 600w psu+kasa Ekran kartı tavsiyeniz nedir 6,6,5k fiyatında Sizce sistem nasıl?
Geri