Arama sonuçları: *

• Users: L4ck3y
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L4ck3y

Japonya'dan PlayStation 5 Pro Getirmek

Haziran ayında Japonya'ya Çin aktarmalı gidicem ve PS5 Pro almak istiyorum fakat bu aralar Japonya ve Çin'in arası karışık olduğundan mıdır yoksa direkt olarak Çin'deki prosedürler mi böyle bilmiyorum ama havaalanında çok katı kontroller olduğu söyleniyor. Ps5 Pro aldığım senaryoda Çin'de...
  2. L4ck3y

R5 5600X & RTX 4060 Ti sistemde oyunlarda düşük FPS sorunu

Son zamanlarda aldığım FPS değerlerinin düşüklüğü çok canımı sıkmaya başladı ve bu özellikle online oyunlarda (LoL ve PUBG ağırlıklı) gözüme batmaya başladı. Sistemim: RTX 4060 Ti 8 GB Ryzen 5 5600X 32 GB (2x16) DDR4 3200MHz RAM MSI MPG B550 Gaming Plus anakart BIOS ve ekran kartı sürücülerim...
  3. L4ck3y

Laptopumun ethernet portu 1 gigabit destekliyor ama en fazla 100mbs alabiliyorum

Vodafone net 200mbs fiber internetim var. Telefonumdan wifi testi yaptığımda 200mbs alabiliyorum fakat odam uzakta olduğu ve daha stabil bir bağlantı tercih ettiğim için laptopuma ethernet ile bağlantı sağlıyorum. Cat6 kablo kullanıyorum. Aygıt yöneticisinden ethernet portumun özelliklerini...
  4. L4ck3y

200mbs fiber ethernet kablosu ile 100mbs üstünü göremiyorum

Vodafone Net fiber 100mbs olan tarifemi 200mbs ye çıkardım telefon ile modemin yanında wifi testi yaptığımda bir problem yok 200mbs full hız alabiliyorum ama bilgisayardan ethernet kablosuyla test yaptığımda 100mbs üstü görmüyor. Kablom Cat6 destekliyor olması lazım. Modem de destekliyor olması...
  5. L4ck3y

RTX 5090 Sistem Öneri

Hayırlı forumlar dostlar. Biliyorsunuz Nvidia 2024 sonu ya da 2025 ortası gibi 50 serisi ekran kartlarını piyasaya sürmeyi planlıyor. Elimde sağlam bir bütçe var fakat yılbaşı sonrası kur güncellemesi ile beraber fiyatlar çok yüksek ihtimalle uçacağından dolayı bağzı parçaları önden almayı...
  6. L4ck3y

Sistem ve Monitör tavsiye

Montiör ve sistem için toplam 20k bütçem var 2k çözünürlükte yuksek ayarlarda hikaye oyunu oynayabilecrgim bir şeyler ariyorum. Biraz baktım kendi buldugum bir sistem ve monitörü atıcam bildiginiz daha uygun, daha iyi monitör varsa çok yardımcı olur kötü bir monitöre fazla para vermek istemem...
Geri