Arama sonuçları: *

• Users: levech3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Çözüldü✓ M2 SSD ANAKART UYUMU

Sınırlı Stok Kingston NV2 SNV2S/500G 500GB 3500/2100MB/s PCIe Gen 4x4 NVMe M.2 SSD Disk model bir ssd aldım. MSI A320M-A PRO MAX anakartimda m2 slotu var ancak yinede uyumlu mu? değil mi emin olmak istedim. Bir sorun çıkarmı?
  2. L

Fury 550W ATX PSU...

Kasama gtx 1060 ekran kartı Alicam 6 pin diye gözüküyor ama psum da 6 pinlik kablo bulamadım 8 var 6 pin olerden öğrenebilirim
  3. L

Yardım MSİ A320M-A PRO max m2 ssd

MSI A320M-A PRO MAX Anakarta M2 SSD Takılır mı?
  4. L

Uyumluluk la ilgili soru

Merhabalar MSI A320M-A PRO MAX Anakartım var R5 3600 uyumlumudur bios güncellemesi yapacağım
  5. L

ekran kartı Karşılaştırma si

Sizce ikinci el bir ekran kartı alsam Gtx 1080 8Gb mi yada rtx 2060 in herhangi bir versiyonunu almakmi
  6. L

Ekran kartı önerisi yardımcı olurmusunuz

Dünden beri aynı konuyu acıyorum ama bir iki kişi yanıtlıyor artık lütfen dikkate girsin şu konum öncelikle Anakartım Msi a320m pro max ve işlemcim amd ryzen 5 3600 Power supply im powerboost fury 550w atx psu ikinci el bi ekran kartı alacağım bütçem 3500TL
  7. L

Ekran kartı önerir misiniz?

Merhabalar önceden açmıştım ancak çok fazla kişi görmediği için tekrar açtım kusura bakmayın MSİ A320M-A PRO MAX Anakart Powerboost 550W ATX PSU ve amd ryzen 5 3600 işlemciye alınabilecek güzel bir ekran kartı önerir misiniz? ikinci el almayı planlıyorum bütçem 3500
  8. L

Kasamda ışık yanmaya başladı

Kasanın sadece psu kablosunun fişe taktım ve tuşa bastım normalde yanmayan mavi bir ışık yanmaya başladı
  9. L

Öneri Belirttiğim sisteme ekran kartı önerisi

Merhabalar. İçinde MSİ A320M-A PRO MAX Anakart bulunan AMD Ryzen 5 3600 ve Powerboost fury 550W ATX Power supply bulunan sistemime ikinci el temix bir ekran kartı almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Geri