Arama sonuçları: *

1. K

10-15K Arası Oyuncu Monitör Tavsiyesi Verebilir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba bugün monitörüm krıldı yeni bi monitör alacağım hz si yüksek ve valorant cs gibi oyunlarda sıkça kullanacağım bir ekran önerisi yapar mısınız ?
  2. K

3000-4000 TL Arasında Oyuncu Monitör

Arkadaşlar Abdullah abinin 6 gün önce attığı lansman fiyatı 3200 olan monitör 3800 olmuş alınır mı hala ona göre bugün sipariş geçeceğim yoksa daha iyi bir opsiyonel var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
  3. K

Ryzen 5 5600 + RTX 3070 sistem nasıl?

Arkadaşlar resimde gördüğünüz özellikteki sistem 14.499 TL satışa koymuş fiyat nasıl inanın hiçbir özellik bilmiyorum ona göre alacağım
  4. K

GENÇER PARA IADESI YAPACAK DURUMDA DEĞİLSİN

Para iadesi yapacak durumda değilsiniz Gençer şirketi, çok sayıda insanı mağdur ettiniz kimi 6 ay taksitle aldı kimi 3 ay kiminin okulu başlayacak ama taksitle aldığı için yeni bir bilgisayar alabilmek için yaptığı taksit kadar bekleyecek. Sizin para iade etmek gibi bir lüksünüz yok bence...
  5. K

GENCER PARAMI CEKIP IPTAL ETTI

Paramı çekip iptal etti suan param iade edilmedi edilmezse diğer stoktan alamam napicam arkadaşlar yardim
  6. K

20-21k bütçe Monitör dahil hazir sistem icin tavsiye verir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba çok bir bilgim yok sistem hakkımda bana güzel bir sistem önerir misiniz monitör de dahil olacak sekilde
  7. K

20-21k bütçe ile Abdullah abinin sistem paylaşmasını mı beklemek yoksa??

Arkadaşlar merhaba, bu işlerden çok anlayan birisi değilim bilen birilerine danışmak istedim ve yıllardır iyi bir bilgisayarım olmadı artık para biriktirdim ve laptop ya da Abdullah abinin paylaştığı sistemlerden almak istiyorum yakın zamanda paylaşır mi yoksa ben direkt önereceğiniz...
Geri