Arama sonuçları: *

• Users: selcukkgms
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yardım lol 12gb ram kullanıyor

bugün başladı lol deliler gibi ram kullanıyo fps yerlere düşüyo sebebi nedir bilen var mı
  2. S

Yardım Pc kendi kendine açılıyor

Bilgisayarım kapalı haldeyken kendi kendine açılıyo kasada ışıklar yanıyo direk kapanıyor yada komple açılıyo. Açıldıktan sonra kapanıyor ama direk kapanmıyor kapat emri vermiş gibi ekranda kapanıyor yazıyor yada demin açıldı kapanmadı kaldı öyle. Bunlar olurken izliyorum hiç elimi sürmedim...
  3. S

Pc kendi kendine açılıyor

Arkadaşlar pc kendi kendine açılıyo ışıklar yanıyo ekran gelmeden kapanıyor bazen yada komple açılıp kapanıyor ellemiyorum hiç kendi kendine yapıyor
  4. S

Yardım Bluetooth çalışmıyor

Bir laptopa win11 yükledim 2. Nesil işlemcili, bir türlü Bluetoothu yapamadım aygıt yöneticisinde görünüyor elimle de driver kurdum kendi güncelleştirmesinde de olmadı nasıl yapabilirim. Win7 vardı çalışıyordu
  5. S

Yardım Msi biosta security kısmı gelmiyo

Win 11e geçtim valorant açamıyorum netten vs baktım ama benim bios ekranım böyle ne yapabilirim açılmış konular var ama cevap yoktu
  6. S

Sistemim kaç TL eder

Böyle bir sistemim var hiç bir ürünü giriş seviyesi değil ama ekonomi bunları önemsiz kılıyo artık galiba Msi mpg x570 gaming plus 4400mhz (oc) anakart Amd Ryzen 5 5600x 3.7ghz 35mb 6 core 12 thread Dark frezer 12mm çift fanlı kule tipi soğutucu Gigabyte rtx 2080 Pcıe 4.0 3 fanlı Samsung 970evo...
  7. S

Çözüldü✓ Ekran kartları için güç adaptörü

Selamlar ekran kartından çıkan güç kablosu herkesin sinirini bozuyordur, şöyle bişey buldum zararı olabilir mi? Anlayan varsa yardımcı olur mu? NFHK Masaüstü Grafik Kartı için ATX 8Pin Dişi - 8pin Erkek Güç Adaptörü...
Geri